Snap
  • Nieuws
  • Zwanger

Spannend, hoe zullen ze reageren :)

Oke we zijn gezien in de algemene wachtkamer van het zorgcentrum, wat nu..

Oke we zijn gezien in de algemene wachtkamer van het zorgcentrum waar meerdere soorten specialisten zitten, de volgende ochtend krijg ik een appje van mijn schoonzusje "Moet jij mij iets vertellen, wordt ik tante??" De bekende had het al over straat gegooid. Vriendlief gebeld, wat doen we nu!!!??? Ik was pas 5 weken zwanger en moest ook nog eens tot 21.00 werken...Op deze manier wilde wik dit heugelijke nieuws natuurlijk niet bekend maken...maar snel overschakelen naar een manier waarop we het dezelfde avond nog konden vertellen voordat onze naasten het op straat zouden horen. Want aan de ene kant van ons dorp heb je de griep aan de andere kant ben je al een week overleden en begraven :$

Nu had ik mijn schoonmoeder beloofd om uit het werk iets voor haar op te halen wat ze via een weggeefsite gewonnen had, ik had daar ook wat gewonnen dus zou het beide ophalen. Haar toch maar met een excuus laten weten dat ze zelf moest gaan omdat ik een afspraak met vrienden vergeten zou zijn.

Gelukkig zit er tegenover mijn werk een babywinkeltje (misschien is dat nu minder gunstig voor de portemonnee nu Jax er is hihi) en onder het mom van een cadeau kopen voor een nichtje ben ik gauw in mijn pauze daar naar toe gegaan. De eigenaresse ken ik al heel lang, dus haar maar in vertrouwen genomen en cadeautjes uitgezocht. Helaas weinig origineels..een slab en sokjes hihi

Dan wachten tot het 21.00 is, omgekleed in de auto en op weg naar het eerste adres, mijn ouders. Toen we daar aankwamen keken ze wat vreemd op natuurlijk. Eerst beetje globaal praatje en toen maar gewoon de cadeautjes gegeven. Papa zei het al gedacht te hebbn toen hij ons aan zag komen, verder zei hij niet veel. Mama helemaal blij en in tranen en ook mijn broertje was helemaal trots. Daarna snel door naar mijn schoonouders.

Mijn schoonmoeder vond het maar raar dat we kwamen om dat gewonnen ding op te halen. We moesten toch naar vrienden?? Wij ze de cadeautjes gegeven, zeggen ze een cadeautje dat hoeft toch niet. Ik zei maak nu maar open dit cadeau wil je echt wel hihi. Wat waren ze blij, ze geloofden er niks van, vooral mijn schoonvader kon het niet geloven. In 12 jaar tijd heb ik nog niet zoveel emoties bij hem gezien als toen :)  ze konden het niet geloven, 2 dagen eerder hadden wij nog zitten verkondigen dat we nog niet aan kinderen dachten, dat vriendlief zelf nog een kind was en dat hij nog zoveel ander dingen wilde doen hihi. Mijn schoonzusje gebeld om te zeggen dat we het tegen haar ouders verteld hadden dus dat ze het nu ook met haar man mocht delen.  Daarna snel nicks beste vriend ongelicht die paar deuren voorbij mijn schoonouders woont. En toen door naar de andere vrienden die met smart zaten te wachten. Ik had gezegd dat ze op moesten blijven omdat ik iets voor ze had wat niet langer kon wachten. Dus daar naar toe en ook daar werd natuurlijk vol enthousiasme gereageerd. Om 01.30 eindelijk thuis, niet op de manier zoals we het hadden willen vertellen, maar het is wel een super avond geweest :)