Snap

Mijn eerste blog!!Eerst maar eens een voorstelrondje

Mijn eerste blog!!! Even een kleine inkijk in ons leventje, zodat jullie een idee hebben wie ik ben en hoe ons leven eruit ziet.

Mijn eerste blog!!! Ja zo is het bij iedereen begonnen, met die allereerste blog. De reden dat ik er mee begin, is dat ik de eerste ben met een kleintje uit de vriendenkring. Ze zijn allemaal helemaal weg van onze kleine man, maar ik wil geen uren gaan zitten kletsen over hem, terwijl zij nog zo'n ander leven hebben. Dat doet de vriendschap ool vast geen goed ;) Daarom lijkt het me leuk om het hier te delen.

Misschien dat ik me eerst eens voor moet stellen. Ik ben Jacky (sjakkie) een naam die ik altijd eerst een paar keer moet verbeteren voordat het goed uitgesproken word. Hoe hebben mijn ouders dit toch kunnen bedenken haha. Ik ben geboren in 1988 en dus 27 oud. Sinds 2004 ben ik al samen met Nick (1987), maar we kennen elkaar al vanaf de crèche. In groep 1,2 en 3 hebben we zelfs "verkering" gehad. We zijn elkaar in die tussenliggende jaren steeds weer tegen gekomen maar op de verkeerde momenten. Tot carnaval 2004, voor beide was de gedachte "ach gezellig het is carnaval" maar het klikte zo goed dat we elkaar niet meer hebben laten gaan. Na 8 jaar (ik wilde eerst mijn studie afronden) zijn we samen gaan wonen. Omdat ik me nog niet thuis voelde in ons huis, hebben we na een paar maanden onze kleine zwarte labrador Yindi gekocht en vanaf dat moment viel alles op zijn plaats.

Op de dag dat we 10 jaar samen waren, besloten dat we toch ook graag een kindje zouden willen krijgen, maar wilde ik eerst mijn vast contract binnen hebben (hier kom ik in een blog nog op terug). Toen ik net zwanger was, bleek de huizenmarkt zo gunstig te zijn dat we ons huurhuis afgelopen december/januari gekocht hebben. Februari geregistreerd partnerschap en op 05-06-2015 bevallen van een prachtige zoon Jax (djeks)...een naam die ons heeeeel makkelijk leek, maar ook onze kleine man zal zijn naam toch altijd moeten gaan verbeteren ben ik bang...wat een versies op zijn naam hebben wij gehoord zeg.. Jaks-Jeks-Sjak enz enz..

Samen vormen we een gelukkig gezinnetje, wat ook echt zijn ups en downs wel kent. Dat zul je nog wel merken in mijn verdere blogs!

Heel herkenbaar Onze zoon heet ook Jax maar blijkbaar is het toch een moeilijke naam voor mensen! Wij hadden hem ook uitgekozen omdat hij weinig voor kwam maar tegenwoordig hoor je hem veel veel

7 jaar geleden

Welkom! Ook hier gedonder met de naam. Terwijl je het bij ons echt zo uit sprekt als je het schrijft, maar zelfs de familie vind het maar moeilijk... Veel blogplezier!

7 jaar geleden

Dankjewel! Heb er ook echt zin in :)

7 jaar geleden

Welkom op mamaplaats! Heel veel plezier met schrijven