Profile icon Profiel News icon Posts (40)
Blog image

Een luier is een luier... of toch niet?

Eigenlijk pakte ik voorheen gewoon de luiers die op dat moment in de aanbieding waren. Alleen die van de Etos dat vond ik geen prettige luiers omdat die echt zo plastic aanvoelde, maar de rest leek me allemaal even goed. Mijn dochter bleef er droog in en ze zaten prima. Maar de laatste tijd kreeg mijn dochtertje steeds meer jeuk op haar rug (het deel waar de luier zit). Bij sommige type luiers was het echt heel erg. Pampers simple dry en ook Pampers baby dry en die van het kruidvat leken de irritatie op haar rug echt te verergeren.

Artikel lezen
22 Reacties tonen
Blog image

Logeren... zucht....

Onze dochter is zeventien maanden oud en vandaag voor de tweede keer in haar leventje logeren bij opa en oma. Een feest voor hun en voor haar want het is natuurlijk geweldig voor haar om daar te zijn en voor mijn ouders is het ook fijn om haar een tijdje bij hun te hebben want aangezien we een behoorlijjk eind uit elkaar wonen zien we elkaar niet heel erg vaak. En wat is er nu leuker dan quality time met je kleinkind :)
Rond half zeven gaat ze normaal naar bed en wij zitten nu beneden op de bank, zo stom, maar ik denk de hele tijd dat ik haar hoor. Als ze net op bed ligt, dan is ze vaak nog even wakker en wat druk in bed en dan kan ze haar speen nog wel eens kwijtraken en aangezien we gaan babyfoon gebruiken luisteren we altijd even of we haar horen. Nu moet ik mezelf er steeds aan herinneren dat ze niet thuis is. Zo stom! Ik voel me alsof ik een arm of een been mis, gek he. 

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image

Disneyland here we come!

Afgelopen weekend vertrokken we richting Parijs. De eerste dag hebben we een bezoek gebracht aan Parijs zelf. En wat hadden we een geluk met het weer!  De voorspellingen waren niet geweldig, maar het was droog en de zon scheen zelf. Stella vond het heerlijk om rond gereden te worden in haar wagentje. De bezienswaardigheden deden haar uiteraard maar weinig maar ze hield zich prima en we hebben weer veel kunnen zien.  

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Dieren-weekend

Wat een prachtig weer dit weekend! We hebben er van genoten. Zaterdag eerst naar GaiaZOO geweeest de dierentuin in Kerkrade. Werkelijk een prachtig dierenpark is dat. We waren er al eens eerder geweest, maar dat was alweer even geleden. Namelijk vorig jaar toen onze dochter 6 maanden oud was. Nu is ze 16 maanden en ze genoot er enorm van! Via de McDonalds  kregen we het tweede kaartje gratis en dat is altijd leuk natuurlijk! Ze heeft veel dieren van dichtbij mogen bewonderen en heeft er van genoten. Vooral de cheeta's achter het glas bekijken en de aapjes die loslopen (maar niet zo agressief zijn als in de Apenheul, want ze worden goed in de gaten gehouden door het personeel) vond ze erg mooi. Het is een dierenpark die al meerdere prijzen heeft gewonnen voor hoe het is aangelegd. De omheiningen van de dierenverblijven zijn zo natuurlijk dat ze vaak nauwelijks opvallen.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

Zandfobie!

Ik heb een zandfobie. Mij zal je dan ook nooit op open schoenen zien lopen als ik denk dat ik over iets zanderigs heen moet, de gedachte alleen al dat er dan zand op mijn voeten komt.... vreselijk! Slippers zijn dus al helemaal uit den boze. Strand daar maak je me dus ook alles behalve gelukkig mee. Nee dan moet je een leuk, ontdekkend meisje hebben van 16 maanden oud. Die vindt zand natuurlijk fantastisch! 

Artikel lezen
9 Reacties tonen
Blog image

Naar de tandarts

Vandaag mocht ik weer voor de halfjaarlijkse controle naar de tandarts. Eerst op mijn kop gekregen dat ik toch nog beter en vaker moet gaan flossen en beter achterin mijn verstandskiezen aan de zijkant moet poetsen vanwege de tandplak, maar voor de rest was weer goed. Al 33 jaar volledige 'schade-vrij' (de verzekering zou me no-claim korting moeten gaan betalen :D ).

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

Zwanger! Hoe heb jij het verteld?

Ik heb hier al een keer een blog over geschreven (zie: http://www.mamaplaats.nl/blog/zwanger/fun-zwanger/nieuws-zwanger/hoe-heb-jij-het-goede-nieuws-verteld/ ) maar nu dat het zo veel drukker bezocht wordt hier haal ik het onderwerp toch nog een keer aan. Ik vond het namelijk zo'n leuk iets wat de zwangerschap met zich mee bracht. Mijn ouders zagen er zo naar uit om grootouders te worden en aangezien ik de oudste ben, was alle hoop op mij gevestigd ;-) Helaas voor hun hadden mijn man en ik niet zo'n haast om een kindje te krijgen en hebben ze dus moeten wachten. Maar 16 april 2011 was het eindelijk zo ver.
Dit is mijn verhaal (mijn eedere blog).  

Artikel lezen
5 Reacties tonen