Profiel Posts (6)
Blog image

Gratis eBook! Love ·Birth ·Life

Lees hier hoe je het gratis eBook Love ·Birth ·Life kan downloaden, een boek wat je moet lezen als (aanstaande) mama.

Weken hebben we eraan gewerkt, Liseth Blitz aan de illustraties en de vormgeving en ik - Marry Fermont - aan de tekst. Door mijn achtergrond in de verloskunde en mijn ervaring als geboortefotograaf weet ik inmiddels zoveel dat ik het tijd vond om deze informatie te gaan delen. Het resultaat is een geweldig eBook wat je niet mag missen!

Love ·Birth ·Life {Leuke weetjes, handige tips en nog veel meer over zwanger zijn, de geboorte en de newbornperiode} is een eBook wat je gelezen moet hebben als (aanstaande) mama en …je kan het gratis downloaden!

Het enige wat je moet doen, is je inschrijven voor de nieuwsbrief van Fermont Fotografie (boordevol te gekke informatie elke maand):www.fermontfotografie.nl/inschrijven-nieuwsbrief en je krijgt dan vanzelf de download link. Hoe leuk is dat?!

En ik maak het nog leuker: laat op Facebook onder de post van het eBook een reactie achter wat je er van vindt en je maakt kans op het boek van Kluun “Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!”. Een reactie achterlaten kan tot en met 31 januari, daarna verloot ik het boek onder alle reacties.

Waar wacht je nog op?! Download het snel en laat me weten wat je er van vindt!

Marry Fermont

Artikel lezen
3 Reacties tonen