Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

WIN EEN FOTOSHOOT

Dit jaar ben ik begonnen met het verwezenlijken van mijn droom: ik ben begonnen als geboortefotograaf!

Tijdens mijn studie verloskunde is dit idee "geboren" en ik heb al een aantal prachtige geboortes mogen fotograferen. Binnenkort komt er een speciale website alleen voor geboortefotografie (meer informatie vind je nu op Fermont Fotografie).

Voor deze website ben ik op zoek naar een slogan/ kreet die weergeeft wat ik doe.  Wil je meedoen? Je kan een fotoshoot t.w.v. 195 euro winnen! Kijk voor meer informatie op de actiepagina van mijn website.

Marry Fermont Fermont Fotografie