Snap
  • Nieuws
  • Zwanger

Win een geboortereportage t.w.v. 750 euro!

Win een gratis geboortereportage in bad! :-)

Als sinds 1999 bewaar ik een artikel uit Metro over bevallen in bad. Toen al vond ik dit fascinerend. Tijdens mijn opleiding verloskunde groeide mijn interesse alleen maar, want behalve dat de overgang voor je kindje heel rustig is, heeft het voor de moeder ook veel voordelen. Ik heb altijd geroepen: “als ik zwanger ben dan wil ik een badbevalling.”. Zo ver is het nog niet, maar bij jou misschien wel!

~ Ik wil graag een geboortereportage maken van een badbevalling en bied deze daarom kosteloos aan! ~

Voor wie? Voor iedereen die is uitgerekend tussen september en december 2012 en in bad wil gaan bevallen. De maximale afstand is 2 uur rijden vanaf Middelburg. Is het je 2e kindje (of 3e of 4e of...), dan is de maximale rij-afstand 1,5 uur.

Wat moet je doen? Laat mij vóór 1 augustus 2012 weten waarom jullie ervoor gekozen hebben om in bad te bevallen én waarom je graag wilt dat dit vastgelegd wordt. Het meest inspirerende, bijzondere, mooie of aparte verhaal wint de fotoshoot. Uitslag is op 1 augustus 2012.

Meer informatie Meer informatie over bevallen in bad of het huren of kopen van een bad, kijk op de webiste van de Waterooievaar: http://www.waterooievaar.nl/ Heb je vragen over deze actie neem dan contact met me op.

 

Voorwaarden * Vooraf zal een kennismakingsgesprek bij mij (in Middelburg) plaatsvinden. * Foto’s worden –in overleg- gebruikt op mijn website en mogen ook voor andere commerciële doelstellingen gebruikt worden (ook altijd in overleg). * Fotoreportage is zoals omschreven op de website bij www.fermontfotografie.nl/fotoshoots en is inclusief een DVD met alle foto’s.  * Reiskosten zijn voor kosten van de winnaar en zijn maximaal 50 euro.

 

12 jaar geleden

verdikkie ! Ik woon in Terneuzen, wil heel graag in bad bevallen en had dolgraag meegedaan, maar ik weet pas over een week of ik een dikkebuikmama wordt, en dan is December natuurlijk allang voorbij. *snik*

12 jaar geleden

Ik zal proberen niet te vergeten ook hier te laten weten wat de uitslag is!

12 jaar geleden

Een hele leuke actie! Wij zijn heel benieuwd of er snel iemand is die zich gaat aanmelden? Ook leuk om dan te volgen via Mamaplaats!

12 jaar geleden

Helaas... ik ben niet zwanger maar had anders maar wat graag mee gedaan. Wat een ontzettende leuke actie is dit zeg!