Profile icon Profiel News icon Posts (3)
Blog image
  • Mama
  • Gezond

Wel of geen anticonceptie?

Welke soort anticonceptie moet ik kiezen.. we willen na deze derde eerst geen kinderen meer...

Toen ik 16 was ben ik aan de pil gegaan. Omdat ik vaak heftige buikpijn had zou de pil verlichting moeten geven. Zo'n 10 jaar later ben ik gestopt omdat we een kinderwens hadden. 
Inmiddels ben ik in verwachting van de derde... Tussen de tweede en deze derde had ik weer veel last van heftige buikpijn en ook hevige bloedingen met bloedarmoede tot gevolg. Daarbij zorgden de hormonen voor extra haargroei op plekken die ik niet wil, stemmingsbuien, pukkels en zo verder... Voor mijn omgeving ook niet zo heel gezellig.. 

Artikel lezen
13 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • Voeding

Heimwee terug naar borstvoeding!

Zo maar ineens was het klaar... Geen borstvoeding meer. Geen intiem momentje met je dochter...

Zo maar ineens was het klaar... Onze dochter wilde geen borstvoeding meer. Ze was een nacht wezen logeren bij opa en oma. Wij gingen een 'kort' weekendje weg. 'Probeer maar of ze zo wil gaan slapen en mocht ze 's nachts wakker worden, geef haar dan maar wat anders', had ik gezegd. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Wel of niet weten wat het wordt.....

Een spannende dag, een spannend moment. Wil je wel of niet weten wat het wordt? Wij zeiden ja tegen de 1e en 2e keer, maar de 3e keer????

Momenteel ben ik ruim 38 weken zwanger. We hebben een prachtige zoon van bijna 2 jaar oud. Voor hem is het nog wat onwerkelijk dat hij straks onze aandacht moet verdelen met zijn kleine zusje. Want ja, wij wilden bij de 20 weken zeker weten of we een zoon of een dochter zouden krijgen. 

Artikel lezen
5 Reacties tonen