Profile icon Profiel News icon Posts (5)
Blog image
  • Mama

Ik begrijp hier echt helemaal niets van

Ik lees een bericht over een gepeste jongen die in het water wordt gegooid...

De jongen wordt tegen een boom gedrukt, gaat out omdat ze hem half strotten, vervolgens krijgt hij nog een paar klappen. Het eindigt met een worp in het water.. Ik las zojuist dat dit was gebeurd en koos ervoor om het filmpje niet te kijken. Terwijl ik door scroll op Facebook, kom ik uit bij een filmpje waarin ik de zojuist omgeschreven gebeurtenis voorbij zie komen.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

De grootste azijnzeikers...

Tegenwoordig denkt iedereen maar te kunnen en mogen oordelen over de ander...

Het is een regenachtige dag en ik kruip achter mijn laptop. Ik open mamaplaats en lees enkele blogs. Nadat ik een half uur heb moeten bijkomen van het lachen bij een van de blogs, scroll ik door naar de reacties en ik schrik me echt wezenloos. Ongenuanceerde, onbeschofte reacties, daar lusten de honden geen brood van. Natuurlijk snap ik best dat een blog in het verkeerde keelgat kan schieten, maar om dan iemand uit te maken voor rotte vis, dat gaat echt veel te ver.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Ben ik nu echt gelukkig..?

Soms komen gevoelens boven waarvan ik niet wist dat ze er waren. Dat zet me aan het denken... Ben ik gelukkig?

Af en toe vliegt het me naar de keel, de snelheid van de tijd. Voor mijn gevoel was ik nog niet zolang geleden een leerling. Nog niet zolang geleden studeerde ik, lag de wijde wereld voor mijn voeten en genoot ik van de stapavonden en de gezelligheid van het 'even wat drinken' bij een willekeurig cafeetje. Ik zong graag en gaf een paar avonden in de week jazzdance aan kinderen en volwassenen. Ik was gelukkig, al wilde ik graag eens met iemand samen avonden en nachten doorbrengen.

Artikel lezen
1 Reacties tonen