Snap
  • Mama

Ik begrijp hier echt helemaal niets van

Ik lees een bericht over een gepeste jongen die in het water wordt gegooid...

De jongen wordt tegen een boom gedrukt, gaat out omdat ze hem half strotten, vervolgens krijgt hij nog een paar klappen. Het eindigt met een worp in het water.. Ik las zojuist dat dit was gebeurd en koos ervoor om het filmpje niet te kijken. Terwijl ik door scroll op Facebook, kom ik uit bij een filmpje waarin ik de zojuist omgeschreven gebeurtenis voorbij zie komen.

WOEST word ik hiervan! Wat zijn dit voor achterlijke acties?? Ik begrijp hier echt helemaal niets van...

Van de week lees ik over de jongen die ik gestikt, omdat hij meedeed aan zo'n internet challenge. Wat is er mis met de gedachtegang van die gasten? Waarom wil je jezelf zoiets aandoen? Ik begrijp hier echt helemaal niets van...

... ik word oud denk ik...

7 jaar geleden

Zou het ook kunnen zijn dat we er vroeger minder van hoorden? Nu horen en zien we er veel meer over door sociale media (nou ja sociaal, vaak ook ronduit a sociaal) . Wel is waar dat de maatschappij verandert en dan bedoel ik niet altijd positief. Ik denk dat we vroeger ook veel gekke dingen deden. Nu zie je het alleen meer.

7 jaar geleden

Dan ben ik ook al heel oud. Had net een filmpje gezien waar een jongetje verdrinkt in een druk zwembad. Meerdere mensen zijn langs hem gezwommen of zelfs van hem weg gezwommen. Na dat hij dus echt helemaal stil in het water ligt perongeluk tegen iemand aan komt ( letterlijk in de schoot) word hij pas op gemarkt en er uit gehaal of hij het heeft gehaald weet ik niet. Heb hier zitten janken. Dan snap ik de mensheid helemaal niet meer. Dit heb ik wel bij meerdere filmpjes die ik wel eens zie. Men filmt alles maar helpen ho maar. Snap helemaal je frustratie hier over.