Profiel Posts (44)
Blog image

Speelgoed, Speelgoed, Speelgoed op weg naar de Sint..

Hij komt, hij komt.... tja die datum komt steeds dichterbij. Een gezellige tijd, maar ook een tijd van opruimen van al het oude speelgoed.

Met de Sint in aantocht is het een goed idee om jezelf eens door al die bergen met speelgoed heen te worstelen. Vaak zien de kinderen door de bomen het bos niet meer en spelen ze eigenlijk altijd met hetzelfde. Een prima tijd dus om voor het zalig avondje van 5 december eens goed al dat speelgoed door te nemen. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Schattige Posters, goedkope muurdecoratie voor kinderen

Zijn de muren bij jou in de babykamer of kinderkamer ook nog een beetje kaal? Weet je niet goed wat je er mee moet doen. Posters & kaarten!

Op de ene muur heb je een leuk behangetje geplakt, maar de andere muren zijn effen in 1 kleur geverfd. Dit om het geheel een beetje rustig te houden in de kinderkamer. Heel begrijpelijk natuurlijk, want al het speelgoed wat erin gaat komen maakt een kinderkamer al best druk. Toch lijkt het nog niet helemaal af.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Mintgroen in de Babykamer helemaal van nu!

Mintgroen is weer helemaal terug van weg geweest. Samen met een heleboel andere fijne pasteltinten.

Mintgroen is weer helemaal terug van weg geweest. Samen met een heleboel andere fijne pasteltinten. Zowel in het mode beeld als in de woonaccessoires zijn overal zachte kleurtjes terug te vinden. Zo ook voor de Babykamer. Leuk om eens afstand te nemen van de populaire kleuren en te kiezen voor iets nieuws en verfrissends.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Welke merk had jij in de Babykamer?

Als je een babykamer hebt moeten inrichten weet je vast hoeveel merken er wel niet zijn. Zodra je gaat beginnen weet je eigenlijk al bijna niet meer waar je het moet zoeken. Het aanbod is inmens, er zijn een aantal grote merken op het gebied van babykamer meubels en accessoires. Ik ben wel eens benieuwd wat voor merk jij gebruikte in de Babykamer.

Natuurlijk zijn er een aantal grote babywarenhuizen die bijna iedereen wel bezoekt zodra ze zwanger zijn. Grote winkels waar bijna altijd wel zo’n beetje dezelfde merken worden aangeboden. Gelukkig is er tegenwoordig ook een heleboel online te vinden. Goeie babykamer ideeën met duidelijke foto’s en uitleg. Soms zelfs leuk met bijpassende producten erbij.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Waar gebruik jij hydrofiele luiers voor?

Hydrofiele luiers kennen we allemaal, ze horen bij de babyuitzet en staan dan ook op de babyuitzetlijst. 12 stuks worden er geadviseerd. Wij vonden dit bij de eerste zwangerschap best veel. Maar inmiddels weten we uit ervaring dat je deze wel zeker nodig hebt.

Toen ik zelf de babyuitzetlijst voor het eerst thuisgestuurd kreeg vanuit de kraamzorg sprongen mijn ogen open toen ik ze zag staan. “hydrofiel luiers” als echte carriërevrouw had ik eerlijk gezegd geen flauw idee wat het was. Bij het woord luiers dacht ik aan pampers en vond het in de eerste instantie dan ook onzin om deze aan te schaffen. Echter na een klein snel onderzoek bleken deze eigenlijk wel heel erg handig.

Artikel lezen
16 Reacties tonen
Blog image

Hippe ABC Poster van Helen Dardik

Al enige tijd lonken we heimelijk naar alle prachtige illustraties van Helen Dardik. We hebben ze zo vaak in Flow voorbij zien komen.

Onze kinderkamer muurstickers van Chocovenyl hadden hier en daar ook al een tikkie Helen Dardik mee. Uiteindelijk hebben we de knoop doorgehakt en 3 prachtige posters ingekocht. En deze week kwam de voorraad dan ook binnen en hebben we ze direct online gezet. Heel fijn, die mooie ABC Poster. Vrolijk gekleurd met mooie afbeeldingen en bijkomstig voordeel, de letters zijn geschreven zoals ze in Nederlands onderwijs aangeleerd worden in groep 3. Hartstikke leuk om deze in de Kinderkamer te hangen en leuk bijpassend bij andere kleurrijke kinderkamer accessoires.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Goedkoop de babykamer inrichten.

Ben je zwanger en maak je je zorgen over de kosten voor de babykamer? Heel begrijpelijk, het inrichten van een babykamer is niet goedkoop. Zeker wanneer het om een eerste kindje gaat moet er veel worden aangeschaft.

Toch kun je heel veel kosten besparen door goed om je heen te kijken en na te denken over wat je echt nodig hebt en wat alleen maar voor de sier is. Zo kun je een heleboel geld besparen door de meubeltjes op marktplaats te kopen. Of vraag eens rond in de familie en bij vrienden. Wie hebben er nog spulletjes staan die ze niet meer gebruiken? Soms is er geen of weinig geld in een gezin, maar wel tijd. Dan kun je erover nadenken om meubels zelf te schilderen. Zo hebben we een voorbeeld van een prachtige oude buffetkast, hier geschilderd in lichtroze krijtverf. Hier zit nog glas in de ramen, maar als je een hele oude kast hebt waar het glas van kapot is kun je er ook over denken om kippengaas tegen de achterkant te nieten. Het lijkt vreemd, maar dit ziet er heel grappig uit. Voordeel is dat je er de leukste dingen aan kunt hangen. Je knoopt deurhangers en slingers makkelijk aan het gaas vast. Op marktplaats worden vaak restjes behang aangeboden, kijk eens goed naar de advertenties en knip mooie behangfiguren. Je plakt deze op de effen geschilderde wand en creëert zo een leuk tafereeltje op de muur.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Lieve Uiltjes op de Babykamer Lampen.

Uiltjes blijven onze favoriet voor de Babykamer. Waar we even dachten dat de Vosjes het gingen overnemen, blijft het uiltje erg populair. Fijn wat dat thema kun je goed en mooi doorvoeren in alle babyspullen.

Al enige tijd verkopen wij uiltjes in de webshop. Leuk voor zowel babykamers als kinderkamers. Een uiltje wekt vertrouwen en waakt altijd goed over jouw kleintje. Begin 2010 kwamen de eerste uiltjes bij ons binnen. Een hele hoop ooooohss en aaaahs met gevolg. Nu 3 jaar later heeft het uiltje nog steeds de overhand bij ons. Inmiddels hebben we een hele uilen kinderkamer pagina toegevoegd aan de webshop, handig hier vind je alle uilen babykamer accessoires bij elkaar.

Artikel lezen
1 Reacties tonen