Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Mintgroen in de Babykamer helemaal van nu!

Mintgroen is weer helemaal terug van weg geweest. Samen met een heleboel andere fijne pasteltinten.

Mintgroen is weer helemaal terug van weg geweest. Samen met een heleboel andere fijne pasteltinten. Zowel in het mode beeld als in de woonaccessoires zijn overal zachte kleurtjes terug te vinden. Zo ook voor de Babykamer. Leuk om eens afstand te nemen van de populaire kleuren en te kiezen voor iets nieuws en verfrissends.

In steeds meer baby collecties is de kleur mint groen terug te vinden. Wel zo leuk, want een babykamer mintgroen past voor zowel jongens als meisjes. Bovendien laat de kleur zich heel gemakkelijk combineren met andere zachte tinten. Zo is het bijvoorbeeld heel leuk om de kleur samen te voegen met lichtgrijs of taupe. Een mooi kleurenspel wat voor zowel jongens als meisjes babykamers prima gaat.

Voor een echte meisjes babykamer combineer je met oud roze. Helemaal hip en ook een kleur die snel terug zal gaan komen in de wereld van baby spullen. Oud roze op de muren gecombineerd met mintgroene babykamer accessoires doet het heel goed.

Decoratie in mintgroen kom je steeds meer tegen overal. Zo hebben wij zelf al enige tijd hydrofiele luiers in mint. Maar ook een mooie mobiel, lampen en meer lieve decoratie.

Voor het gemak is op onze site Dreumes enZo een hele pagina gemaakt speciaal voor alle mintgroene babykamer accessoires.

9 jaar geleden

zegt:Wat vrolijk die foto's zo bij elaakr! En mooi zo'n jaaroverzicht, ik sta altijd weer verbaasd hoeveel dingen er in dit jaar zijn gebeurd, terwijl dacht dat het al veel langer geleden was Cliche9 maar de tijd gaat echt heel snel!xoxox

9 jaar geleden

Leuk!