Profile icon Profiel News icon Posts (23)
Blog image
  • Zwanger

Derde en laatste zwangerschap

Heel graag wilde we een derde kindje, zo graag zelfs dat we er voor naar de fertiliteitskliniek gingen. Maar inmiddels voelt het anders.

Wat wilde we graag een derde kindje, mijn cyclus bleek gewoon weer verschrikkelijk en we werden door verwezen naar de fertiliteitskliniek. Al snel werd ik zwanger, mijn lichaam had maar een klein zetje nodig om dit voor elkaar te krijgen. Natuurlijk was ik in de zevende hemel met deze zwangerschap want wat was dit kindje ontzettend gewenst!

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Zwanger en verdrietig

Wat nou als je die roze wolk heel graag wil zien maar hij gewoon grijs blijft?

Dat vraag ik me dus af, wat nou als je eigenlijk helemaal niet vrolijk bent tijdens je zwangerschap? Laat ik beginnen bij het feit dat ik na de geboorte van onze tweede dochter een postnatale depressie heb gehad. Ik was voor de bevalling al moe en toen ze er eenmaal was, was ze een huilbaby. Ik heb echt afgezien die eerste paar maanden vooral in mijn verlof want ik kwam niet meer buiten, wat als ze nu weer gaat huilen al die mensen die me aankijken ik kon daar gewoon niet tegen. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Zwanger!!!!! en weer misselijk.....

We wisten het zeker, we zouden nog heel graag een kindje in ons gezin verwelkomen. Maar die zwangerschapsmisselijkheid bah!

Ik en mijn man hebben flink overlegd over gezinsuitbreiding, na de geboorte van onze eerste dochter hoefde we niet na te denken. We wisten dat als het ons gegund was we graag nog een kindje in ons gezin wilde opnemen. Maar na de geboorte van onze tweede dochter hebben we wat langer over de beslissing gedaan. Dat is helemaal niet erg natuurlijk en toen het besluit genomen was, dat een derde kindje heel erg welkom was stonden we daar dan ook volledig achter. Het duurde even, we kregen wat hulp omdat mijn cyclus eigenlijk geen cyclus was en ik daardoor waarschijnlijk geen eisprong had. Maar met hulp is het dan toch gelukt en zijn we inmiddels 9 weken zwanger! 

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Nieuws

Parijs, dit kan ik niet bevatten.

Terwijl onze kindjes lekker in bed lagen en droomde over Sinterklaas, gebeurde er iets vreselijks in Parijs.

Net als vele boeken liefhebbers vind ik het ook heerlijk om me even te onttrekken van de wereld. Maar gisteravond kon ik niet lezen, ik kon me niet concentreren door wat er gebeurd is in Parijs. Het raakt je als mens, maar het raakt me ook enorm als moeder.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Zijn we op vakantie geweest dan?

Het hele jaar kijk je er naar uit, lekker op vakantie met je gezinnetje....Helaas ging onze vakantie net even anders dan gepland.

Wat hadden we er een zin in, lekker twee weken op de camping in een stacaravan met de kinderen en mijn ouders gingen ook gezellig mee. We zaten vlak bij Disneyland Parijs dus aan vermaak geen gebrek. Vol goede moed vertrokken we richting Frankrijk. 

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Nieuws

Alweer bijna een jaar voorbij!

Ik vond het altijd zo'n saaie cliché zin: Geniet er maar van want het gaat zo snel, maar eigenlijk klopt het wel!

Alweer bijna een jaar voorbij, vorig jaar rond deze tijd zat ik met een dikke buik op de bank, wachtend tot ons tweede kindje geboren zou worden. Het zou uiteindelijk nog ruim een maand duren want eigenlijk had ze het wel naar haar zin in mama's buik. 

Artikel lezen
4 Reacties tonen