Profiel Posts (2)
Blog image

De 'perfecte' (meisjes) babykamer

Het resultaat mag er zijn, het is iedere keer weer een feestje om Danie haar kamer binnen te lopen. Het is de perfecte (meisjes) babykamer..

Dagen heb ik rond gelopen door babywinkels zoals; Babypark en Sterre & Tijl. Avonden lang zat ik verscholen achter mijn laptop om ideeën op te doen voor de babykamer. Ik zat niet op een roze wolk maar liep gewoon met mijn hoofd in de roze wolken, ik was zo blij dat ik mezelf weer kon uitleven en dit keer voor een meisjes babykamer. Eerst moest er verbouwd worden, de kamer kreeg een groot dakkapel, een lik verf, nieuw tapijt en daarna kon het 'echte' werk beginnen, iets waar ik inmiddels al maanden naar uitkeek. Wat was ik blij dat de verbouwing erop zat, ik kan je zeggen dat gaf rust in huize Frederiks. Het dakkapel gaf een stuk meer ruimte en licht, plus Frans kan nu rechtop in de kamer staan ook een fijne bijkomstigheid. Er is geschilderd, behangen, tapijt gelegd, de ramen zijn beplakt en rolgordijnen opgehangen.

Artikel lezen
7 Reacties tonen
Blog image

Moeder worden

Ik zal mezelf even voorstellen, mijn naam is Danielle Diane Frederiks – van Aalderen misschien beter bekend als Mevrouw Lange Frans. Geboren in Amsterdam op 9 Oktober 1984. Ik kom uit een gezin met drie kinderen, ik was de oudste thuis en heb twee jongere zusjes Deborah en Chantal. Nu heb ik mijn eigen gezin, een man en twee kinderen. Willem is inmiddels alweer 3,5 en Danie pas 4 maanden. Ik ben zeer gelukkig met het feit dat ik moeder ben van een zoon en een dochter, meer kan ik niet wensen en dat was wel eens anders. Mijn motto als tiener was: ‘Eerst carrière maken en daarna zien we het wel’. Ik was te ambitieus en egoïstische om over kinderen na te denken, natuurlijk was ik ontzettend jong en had ik in die tijd alleen een serieuze relatie met mijn paarden maar sommige meiden weten al vanaf jongs af aan dat ze moeder willen worden. Ik had geen tijd voor vriendjes en wilde al helemaal niets weten van huilende baby's en poepluiers.

Artikel lezen
2 Reacties tonen