Profile icon Profiel News icon Posts (2)
Blog image
  • Kind

Billenschuiven.....18 maanden....

Mijn zoontje van 18 maanden (bijna 19) is een fanatieke BILLENSCHUIVER, maar dat is ook alles wat hij doet/ kan.... HERKENT iemand dit?

Ons vrolijke ventje met een koppie erop weet goed wat hij wel en niet wil. We zijn na z'n 1e verjaardag begonnen met fysio omdat hij geen interesse heeft in zelf omrollen, zelf gaan zitten of een poging deed om zichzelf op te trekken. Nu dus een aantal maanden verder is hij wel een stuk sneller en handiger geworden in het billenschuiven maar dat is het dan ook. Nee hij kan niet zelf gaan zitten, rolt niet om en kijkt nergens naar om zichzelf op te trekken.

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • Babyspullen

Hoogste tijd om te shoppen!

Verlof is begonnen en ook de kriebels dat ik misschien toch wat aan de late kant pas ga shoppen.....

Natuurlijk heb ik al met leuke kleertjes in m'n handen gestaan de afgelopen tijd, maar ik dacht elke keer dat komt nog wel. Ik ben nu bijna 35 weken zwanger en heb m'n laatste werkdag gehad en nu komen toch ineens de kriebels of ik niet al wat eerder voornamelijk kleertjes had moeten kopen. Ik heb een dochtertje en ben in verwachting van een zoon dus het doorschuiven van kleertjes gaat hier niet op. Heerlijk natuurlijk weer een nieuwe garderobe aanschaffen maar wanneer? De babykamer is niet af en of we dat op tijd gaan redden weten we niet, dit omdat we over 1,5 week nog een dakkapel krijgen (ja het is wat aan de late kant, ze lopen 3 weken achter op schema). Dochterlief krijgt dus de kamer op zolder en zoonlief zou de babykamer krijgen.

Artikel lezen
0 Reacties tonen