Snap
  • Zwanger
  • Babyspullen

Hoogste tijd om te shoppen!

Verlof is begonnen en ook de kriebels dat ik misschien toch wat aan de late kant pas ga shoppen.....

Natuurlijk heb ik al met leuke kleertjes in m'n handen gestaan de afgelopen tijd, maar ik dacht elke keer dat komt nog wel. Ik ben nu bijna 35 weken zwanger en heb m'n laatste werkdag gehad en nu komen toch ineens de kriebels of ik niet al wat eerder voornamelijk kleertjes had moeten kopen. Ik heb een dochtertje en ben in verwachting van een zoon dus het doorschuiven van kleertjes gaat hier niet op. Heerlijk natuurlijk weer een nieuwe garderobe aanschaffen maar wanneer? De babykamer is niet af en of we dat op tijd gaan redden weten we niet, dit omdat we over 1,5 week nog een dakkapel krijgen (ja het is wat aan de late kant, ze lopen 3 weken achter op schema). Dochterlief krijgt dus de kamer op zolder en zoonlief zou de babykamer krijgen.

Shoppen voor kleertjes is toch het leukst als je ze gelijk in de kast kan hangen en ze elke keer even kan gaan bekijken even wegdromen over dat de kleine ze straks ook echt aan heeft. Maar de kast is dus nog in gebruik en zouden de kleertjes op een stapeltje komen of in een curver box, niet echt heel gezellig......

Ik heb dus tot nu gewacht in de hoop dat ik op een ochtend wakker zou worden en alles af zou zijn hahhha..... Maar nee m'n verlof is begonnen en ik ga komende week gelijk aan de slag met shoppen, wassen en soppen!

Het voorjaarsweer geeft me dus nu de kriebels om alles voor elkaar te gaan krijgen liefst binnen een week. Kleertjes kopen en wassen voordat de dakkapel komt is nu mijn prioriteit, want ze zitten vast niet op een zwangere vrouw te wachten die tussen het hakken, zagen en boren nog even gezellig de was komt doen op zolder.

Nu nog de vraag waar ga ik shoppen en welke maat zal ik nemen en hoeveel. Ja het is m'n 2e kindje maar maten blijven altijd lastig! Ik ga geloof ik voor maat 56 en mocht zoonlief zicht toch al aanmelden tijdens de verbouwing (help...)is er vast wel iemand die ook gek is op shoppen voor een kleiner maatje. Ja aan die gedachte ga ik me geloof ik maar vasthouden.

Oh en misschien moet ik ook vast aan de slag voor een nieuw thema in de babykamer.... ik ga voor wolkjes zeegroen zover ben ik al. Het komt goed schatje fluister ik mezelf maar af en toe in. ;-)