Profile icon Profiel News icon Posts (5)
Blog image
  • Bevallingsverhalen

Het moment van moeder worden

Het moment van moeder worden. Met de 30 weken echo bleek mijn zoontje niet ingedaald te zijn, ik werd doorverwezen naar de gynaecoloog. Lees

Met de 30 weken echo bleek mijn zoontje niet ingedaald te zijn. Ik werd doorverwezen naar de gyn. Daar hebben ze een echo gemaakt en via buik de gevoeld, en bleek hij wel ingedaald te zijn, er werden nog wat extra controles gedaan. Ik bleek een te hoge bloeddruk te hebben, ik moest met spoed bloedprikken om te kijken of ik geen zwangerschapsvergiftiging had. Meteen na de afspraak ben ik bloed gaan prikken en urine gaan inleveren.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • Voeding
  • fles
  • babyvoeding
  • proeven

Overstappen naar de babyhapjes?

Jip is net 3 maanden oud, wanneer zal ik overstappen naar de babyhapjes? Ik merk dat hij zijn fles melk niet meer interessant vindt.

Jip is net 3 maanden oud, wanneer zal ik overstappen naar de babyhapjes? Ik merk dat hij zijn fles melk niet meer interessant vindt. Hij heeft er ook niet echt genoeg meer aan en hij vindt ons eten veel interessanter. Ik heb af en toe al eens wat ananas/perziken sap op de vinger laten proeven en hij trekt er zo'n leuk gezicht bij. Ik las op internet dat je kind dit zelf aangeeft wanneer hij/ zij er klaar voor is. Maar ik hoor om mij heen dat je moet opletten i.v.m. de ontwikkeling van de darmen. Hij krijgt nu ook rijstebloem in zijn laatste fles, want dit is schijnbaar goed voor het doorslapen en de aanzet van de hapjes.

Hoe doen jullie dat met babyhapjes?

Mijn vraag is: Hoe ervaren jullie het overstappen naar babyhapjes en hoe hebben jullie dit aangepakt met jullie kids?
Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • zomer
  • hitte

Last van de zomerse temperaturen

Het was prachtig weer afgelopen dagen met heerlijke zomerse temperaturen. Mijn zoontje heeft ook van het zwembadje genoten.

Het was prachtig weer afgelopen dagen met heerlijke zomerse temperaturen. Mijn zoontje heeft ook van het zwembadje genoten. Tegen de avond begon hij erg jengelig te worden. Nu is ergste hitte voorbij en hij is nog jengelig. Iemand dacht dat hij misschien tandjes krijgt maar ik voel niks. Hebben jullie kleintjes ook last van het benauwde weer? Mijn zoon is pas 10 weken. Hebben jullie eventueel adviezen voor mij?

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • zwanger
  • test

Teleurstelling: Zwanger

net zoals andere maanden ook weer op het gekste moment ongesteld. ik wist van te voren nooit dat het mama leven begonnen

Ik voelde me al een tijdje heel erg moe, ik was net zoals andere maanden ook weer op het gekste moment ongesteld. Ik probeerde de pil altijd netjes elke dag te slikken, maar mijn menstruatie was toch steeds onregelmatig. Ik ben er ooit 1 x voor naar de huisarts geweest en die heeft toen gezegd "houd dit maar goed in de gaten, en anders kom je maar terug". Ik ben zelf iemand die niet voor elke scheet naar de huisarts gaat, dus ik heb dit een aantal jaren volgehouden.

Artikel lezen
7 Reacties tonen