Snap
  • Zwanger
  • zwanger
  • test

Teleurstelling: Zwanger

net zoals andere maanden ook weer op het gekste moment ongesteld. ik wist van te voren nooit dat het mama leven begonnen

Ik voelde me al een tijdje heel erg moe, ik was net zoals andere maanden ook weer op het gekste moment ongesteld. Ik probeerde de pil altijd netjes elke dag te slikken, maar mijn menstruatie was toch steeds onregelmatig. Ik ben er ooit 1 x voor naar de huisarts geweest en die heeft toen gezegd "houd dit maar goed in de gaten, en anders kom je maar terug". Ik ben zelf iemand die niet voor elke scheet naar de huisarts gaat, dus ik heb dit een aantal jaren volgehouden.

In september 2011 ging ik met mijn moeder en zusje uiteten , ik was heel moe en vertelde dit aan mijn moeder. Mijn moeder dacht aan pfeiffer en ijzer tekort en vond dat ik maar eens naar de huisarts moest. De volgende dag had ik geen zin om naar de dokter te gaan. Ik was toen ook nog steeds niet ongesteld , dus ik dacht ik ga een test halen.

Ik naar de apotheek en 1 test gehaald. Ik ging er echt met het gevoel heen dat die test negatief zou zijn. Thuis gekomen heb ik de test gebruikt en even laten liggen (ik heb in mijn leven al heel veel zwangerschaptesten gedaan). Even later ging ik kijken, en ja hoor.. De streep werd roze,  het eerste wat ik dacht was KUT...  Ik weer terug naar de winkeL nog een test gehaald en deze was ook weer roze. Ik kon mijn tranen niet binnen houden, ik was echt verdrietig. Ik was echt nog niet toe aan kinderen, ik was nog bezig met het laatste jaar van mijn opleiding. Meteen mijn moeder gebeld, die kwam en heb het haar verteld, ze was super blij. Ze zei: " eindelijk wordt ik oma..!"

Achteraf ben ik heel blij met Jip kan hem echt niet missen. Ik heb een hele fijne zwangerschap gehad, geen kwaaltjes. De bevalling was erg zwaar, heb een inleiding gehad, die ongeveer 12 uur geduurd heeft...ik heb er hard voor moeten werken maar hij is er.. En daar gaat het allemaal om..

11 jaar geleden

Fijn dat jullie toch, achteraf, heel blij zijn met jullie zoontje Jip. Mijn moeder werd door de pil heen zwanger van mij en was al 5mnd opweg toen ze er achter kwamen. Een hele schok maar niet minder gewenst als mijn broer en zus :D

11 jaar geleden

Kan me vorstellen dat t even rauw opje dak komt. Wij hadden al 3 kids en werd toen door de pil heen zwanger van de 4e. Echt niet gepland. Ook zij is meer dan welkom natuurlijk, maar je moet ff en knop omzetten.

11 jaar geleden

Hier was het net andersom! ik helemaal blij en natuurlijk ook wel geschrokken, maar mijn vriend moest echt een paar weken aan het idee wennen en bijkomen van de schrik, haha! nu is hij trotse blije papa van 2 en is ie blij dat zijn leven deze wending heeft genomen! veel geluk!

11 jaar geleden

Heel herkenbaar! Ik heb ook wat traantjes gelaten toen ik een positieve test in handen had... dát was namelijk niet de bedoeling! Maar vanaf het moment dat ik haar in mijn armen had was alle onzekerheid verdwenen.