Profiel Posts (55)
Blog image

Een positieve test zonder een positief einde

Na een lange stilte bij de verloskundige zakte de moed in onze schoene

Een aantal weken geleden kregen we het nieuws waar we al zo lang op hadden gehoopt. Net nadat we alles al weer ingeslagen hadden voor een nieuwe poging proberen en testen, kwam na eerst een negatieve test, toch die positieve test. Totaal onverwacht maar zo ontzettend blij dat het er toch mocht zijn. Nu we weer een aantal weken verder zijn, wilde we toch delen dat het niet heeft mogen aflopen zoals we hoopte.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Blije bakkerij

Als zijn gelukkige bakgedrag er twee broeksmaten er bij heeft gebakken

Als Sander gelukkig is wordt hij een echte Martha Steward en moet en zal ie bakken. Koekjes, cakes, taarten en wafels vliegen je in die momenten langs de oren en eindigen uiteindelijk veel te vaak in je mond. Of Sander de afgelopen tijd in een goede bui was? Als ik de weegschaal mag geloven wel.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Regenboog kinder vragen

Hoe kinderen alles willen weten en niets gek vinden

De afgelopen weken zijn we soms wat later geweest dan dat de meeste verwachten. Je zou bijna kunnen zeggen dat we wat over tijd zijn. Maar zoek er niet te veel achter. Zowel Chris als ik zijn wat drukker geweest met alle dingen buiten de blog om, waardoor deze blog schrijven soms op een gedeelde eerste plek komt. Nu we weer in wat rustiger vaarwater komen, kunnen we hopelijk weer elke week op tijd online komen.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Op, af en ver-tellen

Omdat er veel nieuwe lezers bij zijn gekomen, een korte samenvatting

De afgelopen paar weken hebben via alle kanalen allemaal nieuwe volgers ons weten te vinden. Super leuk om te zien dat na 66 (na deze 67) blogs zo veel mensen elke week meelezen. Als iedereen die ons volgt ook echt leest, zitten er dit weekend weer meer dan 500 mensen met telefoon of laptop op schoot dit te lezen. En ik weet zeker dat vooral de accounts zoals Padel023 en Freefollowers200 al helemaal (net als mijn schoonouders) op het puntje van hun stoel zitten te wachten.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

De barricades op met Maartje

Toen we onze draagmoeders activistische kant leerde kennen

“Zijn het vrienden van je? Zijn het bekende of familie?”. Zodra ik vertel dat ik draagmoeder wil zijn voor Sander en Chris zijn dit de eerste vragen die ik hoor. En ja, inmiddels zijn Sander en Chris vrienden, en nee ik kende ze niet voor dit proces. Waarom dan juist deze twee? Dat is een makkelijke vraag voor mij.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

"Wanneer komt er dan eindelijk een baby...?"

Wachten, wachten en nog meer wachten

We zijn nu al zo’n driekwart jaar verder nadat we Maartje hebben leren kennen. Na een reis van meer dan drie jaar en een wens die nog ouder is zijn we eindelijk op een plek waar we ons zeker voelen in onze toekomst met een kind. Maartje is inmiddels zo goed als familie voor ons, papieren zijn getekend en gesprekken zijn gehouden. Nu wij bezig zijn met de relatie tussen ons drieën (en aanhang natuurlijk!) te verbeteren kunnen we een beetje ontspannen.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Hoe onze wens kennelijk des duivels is

Mensen hebben het deze tijd toch nog erg moeilijk met ons addergebroed

Zoals (bijna) elke week het afgelopen jaar postte wij afgelopen zondag een blog. Weliswaar later dan de bedoeling was, maar goed, hij kwam online. Ons van geen kwaad bewust kabbelde onze avond rustig tot een eind, gevolgd door een heerlijk nacht slaap. Sander moest de maandag weer werken, hij vroeg uit bed, snel snel, haast haast, file vermeden, HOERA! Met een goed humeur betrad hij de kleedkamer op werk (het kreng kent geen ochtendhumeur) en checkte nog even snel zijn mail; bleken we een reactie op onze blog te hebben gekregen. Een reactie die hem voor het eerst ochtendhumeur bezorgde, dat we satanisten waren en nog meer van dat soort haatdragende onzin.

Artikel lezen
0 Reacties tonen