Profile icon Profiel News icon Posts (2)
Blog image
  • Kind

Slecht horen dochter 5 jaar

En dan blijkt je dochter toch niet alles goed te kunnen horen na een gehoortest....

Al een tijdje hebben we het idee dat onze dochter van 5 niet alles goed hoort. Wel de twijfel of ze niet gewoon oostindisch doof is, maar toch maar eens naar de huisarts gegaan. Gisteren heeft ze een gehoortest bij de assistente gedaan en het blijkt dat ze niet alle hoge en lage tonen goed hoort. Voor ons valt er nu heel wat op z'n plek. Nu moet ik volgende week terugbellen voor een doorverwijzing naar een KNO arts omdat onze huisarts zelf er een paar dagen niet is. Wie heeft hier ervaring mee? Wat kan ik verder verwachten. 

 
Artikel lezen
7 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Gezond

Leven met een "tijdbom" of toch niet......

Hoe ga je om met het feit dat er een grote kans is dat je ziek wordt over 20 a 30 jaar maar niet duidelijk is hoe groot die kans is....

Mijn eerste blog en meteen zo'n zwaar onderwerp. Ik zal eerst eens wat kort over mezelf vertellen. Ik ben 32 jaar, getrouwd en moeder van een prachtige dochter van alweer 4. Mijn man heb ik eind 2003 ontmoet en in 2006 zijn wij gaan samenwonen. Uiteindelijk ben ik in 2010 zwanger geraakt, zijn we getrouwd en is uiteindelijk onze dochter geboren. Niets aan de hand zou je denken tot zover. Helaas is in de tijd dat onze dochter is geboren en nu ontzettend veel gebeurd.

Artikel lezen
4 Reacties tonen