Profile icon Profiel News icon Posts (16)
Blog image
  • ICSI
  • #ICSITraject
  • Kinderwens

Van icsi 1 naar icsi 2.

Uitslag icsi 1, follikelmetingen, punctie & de uitslagen van icsi 2.

Aangezien er een paar blogs van mij verdwenen zijn door de vernieuwing, plaats ik de verdwenen blogs even in vogelvlucht in 1 blog, zodat jullie weer bij zijn. Later in deze blog vertel ik de nieuwe dingen.
Mijn laatste leesbare blog gaat over de terugplaatsing van ICSI 1, hier begin ik mee.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Kinderwens
  • #ICSITraject

Start van ons nieuwe traject; ICSI.

15 juli heb ik de eerste decapeptyl spuit in mijn buik gezet, ons ICSI traject is dan nu echt gestart! Weken er tegen op gezien en dus weken zenuwachtig geweest omdat ik voornamelijk negatieve verhalen heb gehoord over de naald van de decapeptyl. En dan nog niet te spreken over de bijwerkingen. Maar alles viel me gelukkig heel goed mee, van de naald voel ik vrijwel niks. Gister was de naald wel wat gevoeliger maar niet zo dat ik kan zeggen dat het pijn deed. Maar goed, nog maar 4 prikken gehad dus het kan nog omslaan.. Bij het IUI traject prikte ik altijd max 8 dagen en tijdens IUI heb ik ook meerdere rondes gehad waarbij het prikken pijnlijk was opdenduur, ik blauwe plekken had en een beurs gevoel had in mijn buik. Dus ik acht de kans aanwezig dat het prikken nog wel minder fijn gaat worden want ik spuit nu natuurlijk ± een maand, ipv max 8 dagen. Afwachten maar weer!

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • hormonen
  • ICSI

En dit is nog maar het kleine begin.

Ik slik nu bijna 2 weken de anticonceptiepil, voor de start voor ons komende icsi traject. Volgende maand de 15e mag ik beginnen met spuiten met de decapeptyl en de 18e mag ik éindelijk weer stoppen met de anticonceptiepil. Ja, eindelijk... Want echt, wat een bagger spul. Ik had, toen ik een paar jaar terug stopte met de pil, al gezegd dat ik nooit weer aan de pil zou gaan. Natuurlijk niet wetende dat ik aan de pil zou móeten, voor een icsi traject. Maar nu ben ik er echt over uit, dit is de aller laatste keer dat ik de anticonceptiepil ga gebruiken in mijn leven.

Artikel lezen
0 Reacties tonen