Profile icon Profiel News icon Posts (16)
Blog image
  • Mama
  • #pesten
  • "meidenvenijn

Je bent nog maar 9...

Min hart breekt in duizend stukjes en ik kan niet anders dan met je mee huilen. Hier midden op het schoolplein...

Wat heb je het moeilijk. Je bent nog maar 9 en je moet je weg zien te vinden tussen jezelf blijven en erbij willen horen. Je bent zo puur en dat zit je nu net zo in de weg. Je begrijpt helemaal niks van dat meiden gedoe. De ene dag zijn het je beste vriendinnen en de dag erna zitten ze je belachelijk te maken. Daar snap ik al niks van, laat staan als je nog maar 9 bent.....

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • vriendinnen
  • Pesten
  • meidenvenijn

'Mama, waarom doen vriendinnen zo?'

Wat doet het zeer. Zeer om haar zo te zien. Zeer omdat ik weet hoe ze zich voelt. Zeer omdat ik haar niet kan helpen zoals ik graag zou willen.

Wat was ze blij! Ze zou van groep 4 samen met haar 2 beste vriendinnen naar groep 5 gaan. En wat waren ze alledrie blij! (Mijn dochter zit op een school waar de klassen niet elk jaar hetzelfde blijven.)

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

What's wrong with me????

In één keer overvalt me het gevoel van hulpeloosheid en stort ik me huilend op bed. In mijn nakie....

Ik sta op het punt om te gaan douchen, zodat ik een keer op tijd naar bed kan gaan. Een keer een goede lange nachtrust zal me goed doen. Maar niets van dat, voordat ik het door heb lig ik in mijn nakie op bed te huilen. Ik voel me hulpeloos, machteloos en niet begrepen. Ik weet zelf niet eens meer wat ik met mezelf aan moet en begin me serieus af te vragen hoe ik mijn kinderen in godsnaam op een goede wijze op kan voeden als ik zelf in zo'n erbarmelijke staat bevind. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

The battle continues....

Mijn emoties gaan alle kanten op en ik weet nog steeds niet wat de beste manier is om deze situatie aan te pakken. Zal ik? Of toch niet?

Ik blijf rondlopen met het idee om volledig open kaart te spelen. Ga ik HET vertellen aan mijn schoonfamilie? Voor mij een grote stap en ik kan de gevolgen ook totaal niet inschatten. Hoe gaat dit vallen? Is er begrip? Of ga ik van buitenbeentje naar zwart schaap?

Artikel lezen
0 Reacties tonen