Profile icon Profiel News icon Posts (5)
Blog image
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

voorselectie als testmama

Meegedaan om testmama te zijn voor de babboe bakfiets. Zou toch zo handig zijn en leuk om te doen.

Ik ben vrijwel altijd van maandag tot vrijdag alleen met de kinderen. Manlief werkt als chauffeur en is daardoor veel weg. Ik heb een mooie auto voor de deur maar altijd daarmee weg is niet alles. Op mijn mama fiets met een kleine baby, dochter van 2,5 en een tas boodschappen lukt me gewoon niet.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Grote Zus of Mini Mama

Van meisje alleen.. ineens grote zus van een klein lief broertje. Ineens slaapt hij in mijn bedje en moet ik alles delen.

Onze dochter is een lief en zelfstandig meisje van 2. Ze kan heel goed alleen spelen en kan der eigen de hele dag vermaken. Ik raakte zwanger en alles vond ze helemaal geweldig. Naar het hartje luisteren de schopjes voelen alles was leuk. Toen "haar" baby kamertje van zolder kwam zei ze gelijk mama mijn bed. Nee schat die is voor de baby. Oh mama voor mijn baby zei ze met een grote glimlach. We hebben het lekker laten gaan en alles ging goed. Na een niet al te leuke bevalling werd onze zoon geboren. Helemaal gezond en mooi. Onze dochter kwam direct met haar oma naar het ziekenhuis en het eerste wat ze zei toen ze haar kleine broertje zag was mijn baby. Ze dekte hem gelijk toe gaf haar eigen knuffel aan hem en haar speentje (aan beide mag normaal niemand zitten) sindsdien helpt ze met alles. Flesje geven, luier pakken of opruimen, knuffel geven of speentje, als hij huilt gelijk over zijn handje aaien of zijn wang. Soms moeten we echt zeggen papa en mama doen het wel. Wij dachten eerst ze zal echt moeten leren hoe ze met hem om gaat maar daar hebben we nu helemaal geen zorg meer aan. Onze mini mama doet het super en zal zelf ook ooit vast een super mama zijn! 

Artikel lezen
2 Reacties tonen