Snap
  • Kind

Newborn Foto shoot slecht of niet?!

Newborn foto shoot doen. Zo mooi en waardevol maar hoe slecht sommige mensen het vinden..

Newborn foto shoots. 

Iets waar ik totaal geen kwaad in zie. Met mijn oudste dochter toen ze 21 dagen was naar een professionele fotograaf geweest. De verwarming was in de studio flink opgestookt en alles was helemaal ready. Onze dochter heeft van begin tot eind liggen slapen alleen met het flesje was ze eventjes wakker. De fotograaf was onwijs lief en voorzichtig en deed alles heel kalm. De sfeer in de studio was zeer rustig. Alles gebeurde dicht aan de grond en vlakbij een kacheltje. Ons kleine meisje lag natuurlijk wel naakt maar zo kreeg ze het niet koud. 

Toen ik thuis de foto's een paar dagen later toe gestuurd kreeg smolt ik helemaal weg. Was dat ons lieve prinsesje?! Wauw!! De foto's waren lief, mooi, puur en zeer waardevol.

Sommige mensen hadden direct commentaar dat doe je toch niet?! Kindje naakt en zo word ze ziek. Ons kindje heeft er niets door gekregen en nu met de geboorte van onze zoon weer een newborn foto shoot gehad. Ook hij was zeer zoet tijdens het maken van de foto's. 

Nu zijn vele die toen zo'n slecht beeld ervan hadden zelf zwanger en vragen ze naar info van de fotografe. Sommige hebben zoveel vooroordelen over newborn shoots maar als ze weten hoe lief de professionele fotografen zijn voor de baby's (ook nadat ze door de baby onder geplast zijn) vinden ze het zelf ook leuk.