Profile icon Profiel News icon Posts (22)
Blog image
  • bali
  • reizenmetkinderen
  • vakantiemetkinderen
  • wereldreis

Canggu, Bali: leukste restaurants met kinderen

Als je naar Bali reist met kleine kinderen, wil je dit blog lezen!

Heeeey, welkom bij een nieuwe blog! Ik ben Adriana (31 jaar), moeder van 2 kleine kinderen (4 & 2 jaar) en wij zijn net terug van onze wereldreis. Tijdens onze reis bezochten wij uitgebreid Bali. Als Mamaplaats expert reisblogger deel ik elke maand een nieuw blog met jullie. Vandaag geef ik jullie leuke tips over Canggu, Bali met kleine kinderen!

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • reizenmetkinderen
  • wereldreismetkinderen
  • bali
  • azie
  • vakantietips

Rondreis Bali met kinderen, mijn expert tips

Binnenkort op rondreis naar Bali? De leukste plekken vind je hier!

Wat super gaaf dat jij binnenkort op rondreis gaat naar Bali met kleine kinderen. Wij hebben 8 weken lang van Bali mogen genieten met onze 4- en 2jarige dochters. Ik deel hier de beste plekken die je kunt bezoeken met een kleine omschrijving van die plek. In een volgend blog zal ik tips delen van die specifieke plaats met leuke kindvriendelijke restaurants (met speeltuin) en kindvriendelijke avonturen & uitjes. En ik ga praktische informatie zoals gezondheid, muggen, kraanwater ook binnenkort met je delen! Hier komen de 9 leukste plekken op Bali om te bezoeken met je kleine kinderen. Wist je trouwens dat ik ook een Bali Moedersgids heb gemaakt met 100+ pagina's en incl. een Whatsappgroep speciaal voor moeders die met kinderen naar Bali afreizen. Bekijk deze via: https://bellasol.nl/products/rondreis-bali-momguide-met-kleine-kinderen

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • #wereldreis
  • reizenmetkinderen
  • #moederschap
  • Vakantie dagje weg
  • vakantiemetkinderen
  • vakantiemetkids
  • wereldreismetkinderen
  • citytrip

Dit had ik echt niet verwacht bij Lissabon

Op wereldreis met onze meiden; nu 6 weken in Lissabon, Portugal

Normaal deel ik altijd een update over onze wereldreis. Maar nu deel ik een hele fijne vakantiebestemming met kinderen als tip! Je hoort altijd over Lissabon als citytrip, maar ..

het is echt de perfecte vakantie bestemming in Europa☀️🏖️🌁

Als ik aan Lissabon dacht, dacht ik standaard aan citytrip. Maar deze stad (& omgeving) heeft zo ontzettend veel te bieden! Het eerste wat ik dacht toen we aankwamen en de diepte in ging om te zoeken naar wat er allemaal te doen was; is dat 6 weken nooit genoeg zijn! 😂

Laat staan een trip van 3/4 dagen. Het is de perfecte citytrip met kinderen in Europa hoor, of misschien zelfs van de wereld.

Maar het is zeker OOK een van de meest geweldige vakantiebestemming voor meerdere weken. Lissabon & omgeving heeft namelijk serieus van alles wat:

- stad met zijn prachtige architectuur en geschiedenis, talloze parkjes met speeltuinen

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • reizenmetkinderen
  • #wereldreis
  • #moederschap

We wonen gewoon 6 weken in Buenos Aires!

& what's next:

We “wonen” gewoon 6 weken in Buenos Aires☀️🇦🇷 & whats next 😍⤵️

Bizar, dat we hier zijn. Het voelt soms “fout” dat we gewoon maar relaxed doen, niet naar werk gaan, alleen maar leuke dingen doen. Dat kan toch niet?

Mitch werkt uiteraard wel vanuit hier. Hij begint vroeg in de ochtend en tot de meisjes wakker zijn, gedoucht, ontbeten, even spelen, dan is hij alweer klaar.

Vandaag wordt onze 5e dag alweer. De stad is enorm en we moeten echt van tevoren wel kijken waar we heen gaan. Anders kom je niet zomaar op de mooie plekken.

De kids doen het echt geweldig. Alsof het normaal is voor ze. En ik voel me ook steeds wat meer relaxed.

Het was gister opeens 13 graden 😳, ipv 30! Haha. Gelukkig wordt het vandaag weer warm. We gaan vandaag naar La Boca, een kleurrijke buurt waar tango op straat wordt gedanst 😍, ik ben heel benieuwd.

Dit was gisteren in Puerto Madero, een luxe haven. Echt prachtige gebouwen! Het ijsje is bij ons om de hoek. Elena en ik schrijven elke dag in ons reisboek 🥰. En de laatste is vanochtend, ik ben zo dol op onze tuin. Word meteen vrolijk wakker zo in de ochtend met dat groen en de zon 😍

Na deze 6 weken gaan we voor net zo lang naar Mexico 😍☀️.

Jullie ooit in Buenos Aires of Mexico geweest, of zou je daar graag naartoe willen? ☀️

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • reizenmetkinderen
  • reizenmetjongekinderen
  • moederschap

Op wereldreis met onze 2 kleine kinderen!

We starten in Buenos Aires voor 6 weken

Daar gaan we dan; op onze wereldreis met de kids 🌎Waaaah!

We vliegen vanavond richting het zonnige Buenos Aires ✈️ Iedereen vraagt de hele tijd: "Ben je er klaar voor?" En NEE, dat ben ik absoluut niet 😂 Ben je er ooit helemaal klaar voor?

Ik heb het nooit eng gevonden om te vliegen. Maar zo'n eind over de oceaan vind ik niet een heel fijn idee. Ik probeer er maar niet teveel over na te denken.

En 100x vraag ik mezelf af: hebben we alles mee? Hebben we alles geregeld? Vergeten we niet iets héél belangrijks? Zoals 1 van de kids, haha.

En: is dit wel mijn leven? Droom ik niet? Het voelt nog steeds alsof dit een post is die ik voorbij zie komen van iemand anders.

De komende maanden neem ik jullie mee met een eerlijk kijkje achter de schermen. Hoe is het nou ECHT op wereldreis met kinderen? Alle superleuke dingen, maar achter alles wat geweldig zit, zitten ook minder leuke kanten of moeilijke situaties. We gaan er dwars doorheen en ik vertel jullie ALLES ✨

Hoe we ons voelen, hoe de kids het doen, alle tips en tricks, hoe het is om te werken terwijl we reizen of om alleen als moeder met kinderen op pad te gaan, hoe onze financiën gaan, etc.

Ik zou het heel leuk vinden als jullie een vriendin taggen of zelfs de post delen als volgtip in jullie story. De komende tijd ga ik m’n content upliften. Waarbij eerlijk moederschap, transparantie (over werken op reis, hoe het reizen met kinderen is en onze financiën bijv) én inspiratie de rode draad blijven, ook op reis.

En ik sta altijd open voor een leuk gesprek in de DM, stel al je vragen heeeel graag ❤️

Ik laat het weten zodra we er zijn. Wahhh, wish us luck 😍✨✈️.

Loveeeee ❤️

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • moederschap
  • reizenmetkinderen
  • reizenmetjongekinderen

vanuit Buenos Aires: Het heeft iets getriggerd

wat altijd wel een beetje in mij zat. En hoe is het nu?

Het heeft iets getriggerd, wat altijd wel een beetje in mij zat.

07:00 uur. Ik word wakker. Ah de meisjes slapen nog, lekker. Even een moment voor mezelf.

Zo waardevol, zoveel rust. Ik zit in de tuin en voel de warmte opkomen, maar ook de frisheid van de ochtend. Een klein briesje voel ik tegen m’n huid. Zo fijn. Ik trek het elastiekje uit m’n slaapknot, ah lekker, vrij.

Ik kijk naar de planten in onze tuin, die dansen door het briesje. Insecten vliegen rond, ik hoop dat ze niet te dichtbij komen. Ik hoor en zie vogels vliegen, maar ook de stad die langzaam wakker wordt. Motoren, auto’s, mensen praten, er wordt al gewerkt aan de weg.

Ondertussen probeer ik hier te zijn. Nog steeds voelt het bizar, wat we doen. Ongeloofwaardig. Dit is het leven van een ander, voor ons niet mogelijk. Alleen maar om te dromen en snel weer weg te wuiven. Ik voel de weerstand, maar ik probeer mezelf open te zetten. Ja, dit is ons wel gegund.

We hebben hard gewerkt om hier te komen. Zoveel frustratie, eenzaamheid, vermoeidheid, dwars doorheen gegaan. En nu zijn we hier. Het was het waard en het dubbele zelfs nog, besef ik terwijl ik in de tuin zit.

Ik ben dankbaar, voor alles wat we doen en hebben. Voor m’n meisjes en m’n liefde. Zij zijn alles, waar we ook zijn. Dit is mooi, zij zijn nog mooier.

Nieuwsgierig naar wat dit ons gaat brengen. Want 1 ding is zeker. We komen anders terug.

KRAK, in de tuin, bij de planten, wtf was dat 😳. Ik ren naar binnen. Voel de angst. Een slang? Een kat met rabies? Brr, sinds wanneer ben ik zo een angsthaas. Vraag ik mezelf hier al 3 weken af.. en dan weet ik het opeens weer. Sinds m’n 1e bevalling. Het heeft iets getriggerd, wat altijd wel een beetje in m’n zat.

Het is oké. Ik geniet. Ik doe de deur dicht. En begin te schrijven. Een kijkje in m’n hoofd❤️

Artikel lezen
0 Reacties tonen