Snap
  • Mama
  • peuter
  • Momlife
  • mom
  • Workingmom
  • boymom

Working fashionmom!

Moeder zijn en ondertussen 6 winkels draaiende houden binnen het familie bedrijf.

12 jaar terug zijn we begonnen met KiBa Fashion. Met we bedoel ik ons gezin. Mijn ouders, ik en mijn broer. Een gezin van 4 met verschillende kwaliteiten die wel eens tot iets goeds konden gaan leiden.

Mijn hart en passie liggen 100% bij de fashion. Altijd mee bezig en het ligt me. Dat ik ooit voor mezelf wilde beginnen was dan ook niet zo moeilijk. Kom uit een ondernemers gezin en die bloedgroep heb ik mee gekregen haha.

Ik was 18 toen we de eerste winkel opende. In mijn geboorte dorp Schijndel. Mega spannend vooral op die leeftijd. Het leven als ondernemer wende al snel en beviel ons allemaal goed. We kunnen goed samenwerken en werkte allemaal 40+ uren in de zaak.

Tot mijn vriend en ik 6 jaar besloten voor een kindje te gaan. In ons geval een hele uitdaging bleek achteraf en een icsi traject van 5 jaar volgde. Ik zal hier de volgende keer wat uitgebreider op ingaan. Omdat de kinderwens uitbleef maar de drang naar meer winkels wel bleef opende we onze 2e winkel in Rosmalen en een jaar later onze 3e in Best. Tot onze grote verbazing bleek de laatste icsi poging waar we niet al te veel van verwachtte hartstikke raak!

2 bestaande winkelS en 1 winkel die nog geopend moest worden waar de verbouwing in volle gang was. En doodziek zijn en meerdere keren per dag spugen door de zwangerschap was een hele uitdaging om het even als understatement te brengen haha! Maar eind goed al goed winkel open en met 16 weken werd het ziek zijn een stuk minder.

Toen kwam de kans om met onze eerste winkel te verhuizen naar een betere locatie. In de Hoofdstraat. Ik was net bevallen van ons zoontje Pim maar geen seconde getwijfeld en deze kans met beide handen aangepakt. Dan is zo’n familie bedrijf toch wel makkelijk. Je steunt elkaar waar nodig.

Baby in de draagzak en gas erop. Tenslotte een droom die uitkwam. Ik kon dat wel fulltime werken en voor een baby zorgen. Dat bleek toch even wat anders in de realiteit. Jezelf constant willen opsplitsen omdat je simpelweg niet alle ballen hoog kunt houden. Ook ik niet. Dus toch maar minder werken. Wat echt makkelijker gezegd dan gedaan is met een eigen bedrijf.

Al snel kwam ik erachter dat ik juist de combinatie van mama zijn en het ondernemerschap zo te gek vond. Ben echt een leukere moeder als ik mijn creativiteit kwijt kan bij KiBa. Ondertussen 4 damesfilialen 1 herenfiliaal en een grote webshop verder kan ik echt zeggen dat ik een goede balans heb gevonden.

Het moederschap heeft me zoveel meer gebracht dan alleen een te gekke zoon! Weet beter wat ik wil, durf makkelijker voor mezelf te kiezen en op te komen en dit zijn zakelijk gezien hele fijne eigenschappen. Stiekem toch een beetje trots op alles wat er opgebouwd is. Pim weet ondertussen niet beter en voelt zich helemaal thuis tussen alle vrouwen die werkzaam zijn bij ons.

Het ondernemen als moeder zijnde is dus nog leuker als daarvoor. Wie had dat ooit gedacht?!

4 jaar geleden

Super lief😘🥰

4 jaar geleden

Je bent een topper Kim. Echt respect voor jullie, in zo'n korte tijd toch maar even 6 winkels hebben!! Super tof. Het is jullie gegund 😘