Snap
  • Mama
  • Gezond

Bloed doneren en borstvoeding?

Ik vroeg me af of hier ook mama's zijn die bloed hebben gedoneerd terwijl ze nog borstvoeding geven/gaven? En ging dat goed?

Ik wil graag bloed doneren via Sanquin, en nou is mij daar verteld dat dat wel kan als je borstvoeding geeft, maar het zou ook kunnen dat je melkproductie dan stopt. Ik mag het dus zelf weten of ik nu al wil doneren of dat ik wacht tot ik ben gestopt met borstvoeding geven.

Zijn er hier mama's die daar ervaring mee hebben? Hebben jullie bloed gedoneerd terwijl je nog borstvoeding gaf? En heeft dit de borstvoeding beïnvloed?
Ik wil wel graag geven, maar ik wil ook nog graag even borstvoeding blijven geven... Dus misschien kan ik dan nog beter eventjes wachten met bloed doneren?

Ik hoor graag jullie ervaringen!