Profile icon Profiel News icon Posts (5)
Blog image
  • Mama
  • moeder
  • afleiding
  • Vier
  • van

Afleiding zoeken

Vorige week een in de herfstvakantie kwamen wij terug van een weekendje Roompot Limburg. Weinig ondernomen maar veel rond gereden en een gedeelte van de mergelgroute gereden. Hele avontuur beleefd want we kwamen vast de zitten jawel met onze auto tijdens die route 😂🤦🏻‍♀️. Dus ik heb een poging gedaan om de Auto weg te duwen een heel stukje ging dit tot dat hij weer verder begon te slippen. Dus ik achter het stuur manlief duwen. Na veel wat heen en weer sturen en hard gas geven kwamen we weer op een stuk met grip. Ja hard gas geven nee klopt eigenlijk moet je niet hard gas geven maar ja moeders met paniek in lijf zag ons al naar beneden naar in een soort ravijn. 🤣. Maar goed manlief viel tijden duwen op de grond omdat we grip kregen. De kids waren ook blij dat we onze dochter weg weer konden vervolgen. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Bevallingsverhalen
  • Bevalling
  • Corona

Mijn vierde bevalling

Op zaterdag 4 april Werd ik wakker na een slechte nacht van veel voorweeën. Voor de rest van de dag hoefde ik maar een beweging te maken of mijn buik werd hard. Ook die rest van de dag voorweeën. Ik ben er van over tuigt als ik die nacht onder de douche was gaan zitten ik vrijdag op zaterdag nacht was gaan bevallen. Maar mijn hoofd wilde dit meisje deze zwangerschap nog niet loslaten ik was er in mijn hoofd nog niet klaar voor en gezien kwa termijn van 36.5. Maar gedurende dag had ik elke stap zo veel pijn dat ik tegen mijzelf hebt gezegd als vanavond de weeën weer starten om dan maar te gaan douchen. Na een avondje Netflix een hapje en een drankje voor manlief zijn we gaan slapen. Na paar uren werd ik wakker van een wee dat ik op dat moment besloten heb om lekker te gaan douchen. Na nog een weeë heb Meindert gevraagd of hij de verloskundige wilde gaan bellen. Aangezien het termijn en de Corona crisis wilde de verloskundige en zeker van zijn dat het geen valse start zou zijn. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • verhuizen

Verhuizen van klein naar groter

Verhuizen

Angstvallig gaan de dagen voorbij waarin we steeds dichter bij de verhuizing komen. De kinderen zijn niet te genieten en vinden het samen met onze reuze spannend. Want wat we achter laten is niet mals ondanks dat we weten dat we uit ons voegen groeien. Want dat is echt zo met elk een mini kamer weet ik inmiddels niet meer waar ik met onze spullen heen moet.

Artikel lezen
0 Reacties tonen