Profile icon Profiel News icon Posts (3)
Blog image
  • Zwanger

Het grote verlof dagboek - Dag 1 (week 34) - Focus

Nu is het tijd voor jou 'kleintje', tijd om te focussen. Het verlofdagboek gaat daarbij helpen, vanaf dag 1 van het verlof, week 34 tm ...?

Mijn verlof is vanaf vandaag in gegaan. Rust enzo, genieten enzo, dat is wat ze zeggen. Voor nu voelt t nog even alsof een klein griepje toe gaat slaan, de wallen onder mijn ogen verraden dat die 'rust' nog moet gaan komen. 

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Mijn 'naam' dilemma vs hun ellende

Namen bedenken en de actie voor Hands of our girls. Mijn dagelijkse naam-dilemma versus de dilemma's van de slachtoffers.

'O nee, alsjeblieft zeg!', denk ik luid in mijn hoofd, ondertussen zeg ik 'schatje, ik denk dat deze naam niet echt bij ons kindje past'. Bij het bedenken van namen vervalt hij steeds weer in twee categorieën, namelijk; één of andere kakkerige aristocratische Franse Disney naam of (het spijt me zeer) van die foute goedkope Topper   namen. Iets waar ik ons beide niet persé in zou schalen. Van de andere kant vind hij mijn namen te 'hippie' of gewoonweg te 'raar'. Nou dat vind ik anders al beter bij ons passen dan een kind wat bijna verdoemt is tot het vanaf de geboorte dragen van grote gouden hoepel oorbellen met geblondeerd permanentje en een net te lichte lipstick met een donker randje erom heen. 

Artikel lezen
7 Reacties tonen