Profile icon Profiel News icon Posts (2)
Blog image
  • Baby
  • post

Next stop, huilpoli........

Van niet inslapen en niet doorslapen naar uren lang huilen, ontroostbaar. Gebroken zit ik bij de wijkverpleegkundige van het consultatiebureau. Ze heeft dezelfde voornaam en is op dezelfde dag jarig als mijn kleine meisje, ze luistert naar me en schakelt hulp in........

Binnen 48 uur na het consult van de wijkverpleegkundige zit ik bij de kinderarts op de poli. Mijn kleine meid brult de pannen van het dak. Ik betrap mezelf er op dat ik opgelucht ben, gelukkig ze huilt dan geloven ze me tenminste.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • post

Nachtwerk

Iedere nacht ben ik minimaal 2 uur achter elkaar bezig om ons kleine meisje in slaap te krijgen. Zo onrustig, ze geeft zich niet over, ondanks dat ze moe is.

Onze dochter is 7 weken en vanaf de eerste nacht is het bal! Uren is ze wakker en huilt ze, draait ze en is ze onrustig. Van alles hebben we geprobeerd, van de verantwoorde en geadviseerde pedagogische en opvoedkundige methoden tot het iets minder goedgekeurde oppakken, knuffelen, op de buik in slaap vallen, etc. Het werkt niet. Om 23 uur nog een stevige fles, zodat ze de nacht lekker in kan.

Artikel lezen
10 Reacties tonen