Profile icon Profiel News icon Posts (4)
Blog image
  • Mama

Na een top Moederdag ook een verrassende Vaderdag?

Wow, mijn Moederdag was onvergetelijk! De kids hadden prachtige knutsels, een dans en een liedje speciaal voor mij! Ook mijn man pakte uit..

Nadat de kids met alle lieve cadeaus en kusjes de kamer verlieten om beneden het ontbijt klaar te zetten kwam mijn man de slaapkamer in lopen met een big smile. Een cadeau omdat ik de leukste mama van de wereld ben (zijn woorden hoor!).   Een armband
In een mooi doosje zat een prachtige armband. Zilver, lekker basic, daar hou ik van, perfect dit! Toen helemaal gelukkig samen naar beneden waar het feest doorging... Croissants, verse jus en een versierde kamer.    Genoeg weggedroomd...
Oké, ik kan nog wel even door zwijmelen, maar dat is vast niet leuk om te lezen. Daarom kom ik to the point: ik wil een onvergetelijke Vaderdag organiseren, maar hoe? Er is maar een comité waarmee ik dat het best kan afstemmen: de kids! Samen hebben we op de voetbalavond van mijn man een plan bedacht... Hij krijgt vanaf 12 juni t/m 19 juni ELKE dag een kaart met een fotocollage. Dat zijn dus 8 kaarten en ieder (3 kids en ik) ontwerpen er twee... We zijn vast begonnen! Gezellig met de tablet op de bank, samen met de jongste en de twee middelste gingen aan de slag met m'n telefoon.    Wat vinden jullie van de eerste kaart? 

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Mijn kids op Facebook? Ik niet. Ouders en zus wel.

Ik heb bewust nooit foto's van mijn kids op Facebook gezet. Maar mijn zus en ouders doen het wel. Van mijn kinderen.

Mijn ouders en mijn zus passen vaak op. Ze zijn hartstikke lief voor ze en ze doen het graag. Ik heb het echt getroffen met ze! Tot ik een paar maanden geleden zag dat mijn moeder foto's van mijn kids op Facebook zette. Ik schrok. Ze weet dat ik dit niet zo prettig vind.

"Ja maar, ik heb mijn profiel toch afgeschermd. Niet zo angstig doen meteen."
Artikel lezen
31 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Irritatie aan één van mijn kids..

Ik ben gelukkig getrouwd en heb 3 kinderen. Twee meisjes en een jongen. Ik ben opgegroeid met 3 broers en was dus echt een jongens/meisje.

Ik hield van klimmen, voetballen en mijn broers waren mijn grootste voorbeeld. Nu kan 1 dochter super goed met mijn zoon opschieten en dat vind ik prachtig om te zien. Hoe ze achter elkaar aan rennen en niet vies zijn van een beetje modder, ik zie mezelf er helemaal in terug. Nu is mijn andere dochter echt een tuttebel en daar kan ik me soms zo aan irriteren. Het mag eigenlijk niet maar ik erger me er af en toe zo aan dat ik even van me af moet schrijven. Wanneer we lekker op een zondag middag naar het bos gaan om te wandelen wilt ze perse haar prinsessen jurk aan en haar poppen meenemen. Mijn man probeert dan rustig uit te leggen dat ze daar lekker kan spelen, dus makkelijke kleding aan moet en haar poppen niet nodig heeft. Ik kan het namelijk niet rustig uitleggen, ik word dan boos en dat wilt mijn man niet. Ik probeer dan uit te leggen dat ze anders echt niet luistert want we hebben dit probleem nou al zo vaak gehad. Ik kan die discussies dan niet aanhoren en ga vaak al lekker in de auto zitten met mijn andere kids. Die twee zijn altijd zo enthousiast en blij als we zo’n uitstapje maken. Ik vind het zo leuk dat ze goed met elkaar op kunnen schieten en lekker actief zijn. Zelfs met slecht weer popelen ze om buiten op het pleintje bij ons voor te spelen. Af en toe als het heel hard regent moet ik wel nee zeggen maar ik laat ze ook vaak hun gang gaan. Mijn andere dochter zit liever binnen op haar kamer te spelen, dan vraagt ze aan mij of ik haar vriendinnetje die om de hoek woont wil bellen om te vragen of ze bij ons komt spelen. Ik zeg dan altijd dat ze gewoon naar haar toe mag om het zelf te vragen, maar nee dan hoeft het niet meer van mevrouw want ze heeft het koud dus wilt niet naar buiten. Dan ben ik er al meteen weer klaar mee en geef ik haar straf. Ik probeer geen voorkeur te hebben voor mijn andere kids maar af en toe zorgt ze ervoor dat ik dat wel heb. In de avond heb ik vaak spijt van mijn daden en probeer ik de volgende ochtend met een andere stelling op te staan. Bij het ontbijt gaat het dan ook goed tot dat er weer een situatie ontstaat waaruit blijkt dat ze echt een tuttebel is. Ik wil haar dit zo graag afleren en gewoon met mijn andere kids laten spelen, maar heb geen idee hoe..

Artikel lezen
19 Reacties tonen