Profile icon Profiel News icon Posts (4)
Blog image
  • Zwanger

Mijn wens voor een 2e zo groot maar t kan nog niet...

De kriebels... het verlangen en die grote wens. Een 2e kindje, maar wat als t vanwege omstandigheden nog niet kan.... hoe hou k dit vol?

Ons zoontje is nu bijna 2 jaar. Het is een echt dondersteentje maar super lief en makkelijk. Hij is voor zn leeftijd erg zelfstandig.  Ook mooi mee genomen; hij is al zindelijk!!  Zo enorm trots, want hij wilde t gewoon graag.

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Ik wil mijn kleintje zelfs niet naar oma brengen..

Voor dat ik zwanger werd heb ik er nooit over na gedacht.. ik dacht zelfs dat ik me zoontje wel even bij oma zou brengen voor 3 dagen...

Voor mijn zwangerschap was ik gastouder aan huis bij een geweldig gezin met 3 (stuiterende) kids. Toen ik zwanger werd was ik dolblij en vertelde het aan de ouders, die ook blij waren voor mij. Uiteindelijk komt het gesprek er wel..  "Maar je wilt wel gewoon blijven werken toch na je zwangerschap?"

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Bevallingsverhalen

Je gevoel heeft niet altijd gelijk..

Ik had altijd een sterk voorgevoel.. kon daar altijd op vertrouwen! Tot dat mijn bevalling anders begon als mijn gevoel had aangegeven...

(samen) een kindje krijgen, was al jaren mijn grootste wens.. mijn doel op aarde; moeder worden. Wij besloten om het te proberen en sneller.. veel sneller als gedacht was t zo ver! Ik was zwanger na poging 1 :)   wat onwerkelijk zeg.. pfff maar ooo zo gelukkig, niet te omschrijven.

Artikel lezen
19 Reacties tonen