Profiel Posts (145)
Blog image

Warm op de fiets!

Met de fietsponcho van Bobike

Ik ben een echt dorpsmeisje. Ik vind het heerlijk om op het dorp te wonen en niet in de stad, dat vind ik echt veel te druk. Ieder zo zijn ding natuurlijk 😊 Ik heb ook altijd in een dorp gewoond, waardoor ik van jongs af aan al op de fiets zat. Eerst naar de basisschool en vervolgens 16 kilometer op een dag voor de middelbare school. Alles overigens op een “normale” fiets, een elektrische fiets kenden we toen nog niet haha.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Het speelgoedboek van ToyChamp!

Haal hem nu op of bestel online

Ik vind de maanden november en december altijd super fijn. De feestdagen komen eraan en overal is gezelligheid en zijn er lichtjes. Stiekem zijn deze maanden ook mega druk. Keet is 3 november jarig en Senn is 3 december jarig. Vervolgens is het pakjesavond, komt mijn verjaardag om de hoek, brengt de Kerstman nog een bezoekje aan Nederland en voordat je het weet sta je te proosten op het nieuwe jaar. Je knippert één keer met je ogen en hoppa, de maanden zijn voorbij.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Het is een ritme-ding

Op de camping komen verschillen tussen ouders mooi naar voren. Laat ik vooropstellen dat er geen goed of fout is en dat iedere ouder zijn kind kent en doet wat bij hen past. Toch vind ik het fascinerend om te zien wanneer kindjes van een jaar of 2 alleen spelen in een pierenbadje en ouders een uiltje knappen aan de andere kant van het zwembad. Het kindje valt, voor een tweejarige zonder bandjes is een pierenbadje dan nog best diep. Ik pluk het proestende kindje op met een "ahoh!!" geef een emmertje van onze dochter, het kindje speelt verder en zoekt aandacht bij mij. Prima, reuze gezellig! Ik trek kindjes vaak aan als een magneet en hoor de meest ingewikkelde verhalen van kleine stoere ventjes, familiestambomen ken ik inmiddels van vele uit mijn hoofd en als ik nog eens zegt dat Rubble van PawPatrol zilver is dan zijn de poppen aan het dansen. Enfin, dat kindje lijkt het niet erg te vinden om alleen te zijn, mijn kleine plakkers hangen altijd in een straal van 2 meter om mij heen, dit kindje lijkt het gewend.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Dat eerste jaar aanwezig zijn pakt niemand je meer af

In mijn post op Instagram schreef ik er al over: ik heb afgelopen jaar ouderschapsverlof opgenomen. Ergens voelde dit als falen, ik besloot toch zelf moeder te worden en nu wil ik verlof? Dat is een tikkeltje vreemd! Althans, het voelde voor mij vreemd 😉

Minder werken en meer aanwezigheid voor je kindjes

Artikel lezen
5 Reacties tonen