Profile icon Profiel News icon Posts (148)
Blog image

Samen fietsen blijft zo fijn!

Helemaal met Bobike

Hoewel het momenteel niet het meest makkelijk gaat bij mij vanwege mijn bekken, probeer ik met Senn af en toe te fietsen. Hij kan prima zelf fietsen, maar een zitje achterop vind ik heel fijn. We hadden altijd nog een kinderzitje waarbij de bandjes over zijn schouders gingen (de Bobike one Maxi), maar eigenlijk werd Senn hier wel wat groot en stoer voor.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Warm op de fiets!

Met de fietsponcho van Bobike

Ik ben een echt dorpsmeisje. Ik vind het heerlijk om op het dorp te wonen en niet in de stad, dat vind ik echt veel te druk. Ieder zo zijn ding natuurlijk 😊 Ik heb ook altijd in een dorp gewoond, waardoor ik van jongs af aan al op de fiets zat. Eerst naar de basisschool en vervolgens 16 kilometer op een dag voor de middelbare school. Alles overigens op een “normale” fiets, een elektrische fiets kenden we toen nog niet haha.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Het speelgoedboek van ToyChamp!

Haal hem nu op of bestel online

Ik vind de maanden november en december altijd super fijn. De feestdagen komen eraan en overal is gezelligheid en zijn er lichtjes. Stiekem zijn deze maanden ook mega druk. Keet is 3 november jarig en Senn is 3 december jarig. Vervolgens is het pakjesavond, komt mijn verjaardag om de hoek, brengt de Kerstman nog een bezoekje aan Nederland en voordat je het weet sta je te proosten op het nieuwe jaar. Je knippert één keer met je ogen en hoppa, de maanden zijn voorbij.

Artikel lezen
1 Reacties tonen