Profile icon Profiel News icon Posts (3)
Blog image
  • Zwanger

Wat ik nu heb meegemaakt.. Dit verdient hij niet!

Ik ben geschrokken. Nog steeds zo boos. Hoe kunnen er zulke mensen in hemelsnaam bestaan?

Ik liep met mijn kleine meid in de stad gister. Lekker weer, gewoon even wandelen.  Voor ons liepen twee volwassen vrouwen (ik denk zussen) met een jongetje van ongeveer 2,5. De moeder had het zo druk met kletsen dat ze geen oog had op haar zoontje die een meter achter haar liep.

Artikel lezen
37 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Nieuws

Zijn verhaal, ik kon het niet aanhoren.....

In mijn vorige blog heb ik vertelt wat ik meegemaakt hebt. Ik was zo in shock dat ik het gewoon even moest delen, delen met mensen zonder vo

Mijn familie woont wel een eindje van mij vandaan waardoor ik niet snel kan vragen of mijn zus even langs komt om met me te praten. Wie wel dicht bij mij woont.. zijn mijn ex-schoonouders waar ik toen even geen behoefte aan had om mee te praten. Zij hebben uiteraard niks met dit alles te maken, maar ik vind het lastig om mijn woede en frustraties te uiten tegenover de ouders van mijn ex.

Artikel lezen
10 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Relatie

Wat ik zojuist te horen heb gekregen.. Ik ben radeloos

Weet niet meer wat ik moet doen en heb het als een gek uitgetypt. Ik moest het ergens kwijt waar iemand hetzelfde misschien heeft meegemaakt

Al 7 jaar ben ik samen met mijn vriend, en vader van mijn dochtertje. Mijn vriend is buschaffeur en werkt dus al gauw 7 dagen per week. Soms van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, maar af en toe ook halve dagen. Hierdoor zie ik hem vrij weinig en dat vind ik erg jammer. Mijn dochter merkt dit ook, ze vraagt minstens 5 keer per week waar haar vader is, dat zegt al genoeg.. Elke dag kom ik wel met leuke ideeën voor uitstapjes zodat we even samen kunnen zijn. Maar meneer wijst dit altijd af, of hij heeft al plannen met zijn vrienden, of hij moet werken. Ik vind dit nu zo vervelend worden.

Artikel lezen
20 Reacties tonen