Terug
Blog header image

Wat ik zojuist te horen heb gekregen.. Ik ben radeloos

Weet niet meer wat ik moet doen en heb het als een gek uitgetypt. Ik moest het ergens kwijt waar iemand hetzelfde misschien heeft meegemaakt
Liset2012
6 jaar geleden

Oké, mijn eerste reactie is: dumpen die kerel! maargoed.. Ik heb geen gevoelens voor hem en lees alleen wat jij hier beschrijft, voor jou is dit heel anders. Maar als iemand niet bij jou en jullie kindje wil zijn..... Ben je beter af zonder hem. Hij liegt niet voor niets.. Dikke knuffel!

miesje2016
6 jaar geleden

Ik moet ook gaan inzien wat uit eindelijk het beste is voor mijn dochtertje en mij.. Maar ik zou graag nog wel een uitleg willen van dit alles, en zit nog steeds met shakende handen te wachten. Bedankt voor je steun..

Lindsy83
6 jaar geleden

Ai ik ben inderdaad bnag dat dit wel een aflopende zaak is... Blijkbaar wil hij geen gezin, maar wil hij nog genieten van het vrijgezellige leven... Dit hoeft overigens niet te zeggen dat hij niet van jullie houd, maar als jullie wel nog beide een toekomst willen smaen zal er heel hard aan gewerkt moeten worden. Heel veel sterkte en succes met de confrontatie straks en een dikke knuffel!

Francina Naomi
6 jaar geleden

Voor de hand liggend om te zeggen dat je je relatie met hem moet verbreken. Je gevoelens komen hier ook nog bij kijken en het aller belangrijkste: jullie dochtertje. Feit is wel dat hij nu stelselmatig tegen je liegt. Wacht zijn verhaal over midweek Zeeland met werk even af. Hij heeft zichzelf een gat gegraven en valt daar hoe dan ook in. Vertrouwen en eerlijkheid zijn cruciaal in een relatie. Dat vertrouwen en de eerlijkheid zijn nu hard geschonden, heel pijnlijk. Ik wens je heel veel succes met elke beslissing die je op dit vlak zal nemen. Wees sterk meis. Liefs

peetje80
6 jaar geleden

pppffff wat een moeilijke situatie. Wat zegt jouw eerste gevoel nu te doen? Kijk naar jouw eerste gevoel namelijk. Als hij straks terug is, kan hij de mooiste verhalen ophangen met waar hij geweest is en zo. Daardoor kan je misschien terug vallen in een oud patroon. Je eerste gevoel is het beste gevoel (in elk geval dat zeg ik bij mijzelf altijd) Sterkte in elk geval

Henrike Laning
6 jaar geleden

Wat moeilijk zeg! Natuurlijk is het makkelijk om te zeggen dat hij jou niet waard is en dat is natuurlijk ook zo. Maar je moet daar zelf achter staan. Maar laat je niet gebruiken. Als hij jullie niet wil, moet hij daar eerlijk voor uitkomen. Hij laat jullie allebei in de steek en hangt overal leugens op. Je hebt recht op een verklaring, maar hou wel zelf de regie.

LVC
6 jaar geleden

Oh nee! Jij bent echt in een nachtmerrie beland. Wat een verhaal, ik zit hier al woedend achter de tablet de reactie te typen.... Ik zou hem zijn verhaal laten doen, en dan alles laten bezinken. Neem de tijd die je nodig hebt, want dit is wel het laatste wat je verdient.

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Wat vreselijk moeilijk zeg :( Ik heb eerlijk gezegt geen idee wat ik zou doen behalve heel erg boos worden en hem ermee convronteren.. Dat moet je zoizo doen, trouwens! Laten weten dat jij het weet, hoe je erachter kwam en dat je boos/verdrietig ben! En wacht daarna zijn reactie maar af. Als die je niet bevalt zal ik je spullen gaan pakken.. Of nog beter, de ZIJNE en die naar buiten gooien. Heel veel succes lieve schat, hou je sterk!!

Anouk H
6 jaar geleden

Mijn hemel! Ik kan hierin geen advies geven, maar wil je alleen de tip geven om goed naar je gevoel te luisteren. Laat je geen dingen aanpraten! Dikke knuffel.

Ilona0903
6 jaar geleden

Wat een heftig verhaal! Ik weet niet wat ik moet zeggen.... ik ben sprakeloos!

Threelittlegirls
6 jaar geleden

Oei, wat naar om er zo achter te komen dat hij niet eerlijk is geweest! Ik kan natuurlijk van alles roepen maar ben bovenal (net als jij) benieuwd naar zijn uitleg. Heel eerlijk krijg ik er geen goed gevoel bij, zo te lezen jij ook niet wat helemaal begrijpelijk is, zeker na de afgelopen tijd zoals je die beschrijft. Ik hoop dat er duidelijkheid komt voor je, ik wil je heel veel sterkte wensen en een dikke knuffel!

Threelittlegirls
6 jaar geleden

Oei, wat naar om er zo achter te komen dat hij niet eerlijk is geweest! Ik kan natuurlijk van alles roepen maar ben bovenal (net als jij) benieuwd naar zijn uitleg. Heel eerlijk krijg ik er geen goed gevoel bij, zo te lezen jij ook niet wat helemaal begrijpelijk is, zeker na de afgelopen tijd zoals je die beschrijft. Ik hoop dat er duidelijkheid komt voor je, ik wil je heel veel sterkte wensen en een dikke knuffel!

Kimdejong
6 jaar geleden

Heftig! Luister vooral naar jezelf en doe wat voor jou en jouw dochter goed is! Sterkte en Succes!

SwoosyQ
6 jaar geleden

Om aan een relatie te werken, moet dit van 2 kanten komen. Als jij steeds aangeeft hem te missen, als gezin iets te willen doen en hij geeft aan hier geen behoefte aan te hebben, dan wil er dus maar 1 knokken. Dat werkt niet. Of hij moet echt niet (willen) inzien hoe serieus het is, dat kan natuurlijk ook. Ik zou hem confronteren met jouw gevoel en met jouw bevindingen. Aangeven dat dit niet werkt en daarover in gesprek proberen te gaan. Mocht hij de boot afhouden of een antwoord ontwijken, dan weet je ook al genoeg. Ik wens je heel veel succes en sterkte!!! Laat niet over je heen lopen en kies het juiste voor jou en je kind. Wat dit is, moet je zelf bepalen.

peetje80
6 jaar geleden

Ik ben heel benieuwd of je al iets gehoord hebt van je vriend.

miesje2016
6 jaar geleden

Zijn verklaring heb ik gekregen. Nu even emotioneel te moe om het uit te leggen. Het komt erop neer dat hij het niet goed kon praten, ik heb hem eruit gegooid en dat is even goed voor nu. Wanneer ik alles weer een beetje op een rijtje heb zal ik er een nieuwe blog over schrijven. Nu moet ik even aandacht besteden aan mijn dochtertje en mijzelf. Heel erg bedankt voor je steun in ieder geval.

miesje2016
6 jaar geleden

Iedereen bedankt voor de adviezen en medeleven. Wanneer ik het aan kan, schrijf ik een blog over hoe het allemaal afgelopen is..

Lindsy83
6 jaar geleden

Sterkte meid!

Ilona0903
6 jaar geleden

Heel veel sterkte de komende tijd! Dikke knuffel!

Anouk H
6 jaar geleden

Sterkte!!

Blog header image

My family

💜