Profile icon Profiel News icon Posts (4)
Blog image
  • Mama
  • post

Gekke droom

Ook wel eens last van gekke dromen waarvan je denkt dit is echt raar en wat betekenen ze?

Regelmatig heb ik gekke dromen. Vaak kan ik deze wel weer herleiden naar dingen die gebeuren in mijn leven. Zoals laatst had ik heftige dromen over het hebben van een positieve zwangerschapstest en de reactie van mijn vriend daarop. Dit kon ik koppelen aan het feit dat mijn zusje bezig is met zwanger proberen te raken. En ook dat mijn vriend ons gezin met twee kinderen zo compleet vindt.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • post

Wanneer beginnen met lezen?

Jayden zit in groep 2 en ik merk dat hij erg geinteresseerd is in lezen. Iemand tips voor leuke boeken?

Jayden zit in groep 2 en ik merk dat hij erg geïnteresseerd is in lezen. Hij kent al best veel letters merkte ik vanochtend in de klas. Hij haalde namelijk een boekje uit de bak om samen te lezen. Deze keer hoefde ik niet te lezen. Dat ging hij zelf wel doen. En ik moet zeggen, ik was verbaasd. Het is niet zo dat hij hele zin leest, hij is pas 5, maar drie letterwoorden gingen heel soepel. Hij kent ook nog niet alle letters, maar het is duidelijk dat ze hiermee aan het oefenen zijn. Toevallig zag ik dat ze nu oefen met de letter A.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • post

Niet zo slim geweest

Door onveilig te vrijen, zit ik de komende dagen in spanning. Word ik ongesteld of niet?

Ik ben heel stom geweest. Iedereen weet dat als je geen anticonceptie gebruikt er een mogelijkheid bestaat dat je zwanger kan worden. Ik maar denken dat ik het goed voor elkaar had met mn cyclus app op mn iPhone. En de eerste tijd gaat het hartstikke goed. Ik word ongesteld rond de periode dat de app het aangeeft en er wordt niet gevreeën in de vruchtbare week. Totdat mn cyclus roet in het eten gooit en ik na drie weken alweer ongesteld wordt en de vruchtbare periode niet 1 maar 2 weken duurt.

Artikel lezen
18 Reacties tonen