Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Nog 4 dagen

Ik begin nu toch wel een beetje zenuwachtig te worden. Nog 4 dagen totdat ik ongesteld moet worden en ik voel van alles, maar ook weer niet.

Ik begin nu toch wel een beetje zenuwachtig te worden. Nog 4 dagen totdat ik ongesteld moet worden en ik voel van alles, maar ook weer niet. Om gek van te worden.

Slecht geslapen vannacht en misselijk. Zo ook nu achter mn computer, maar kan ook door de zenuwen komen of omdat ik nog niet heel veel heb gegeten. Mn bakje met yoghurt en cornflakes is nog steeds niet op.Voel ik mn borsten? Ja, maar kan natuurlijk ook komen door dat ik ongesteld moet gaan worden. Elke keer als ik naar de wc ga, bekijk ik t papier. En zo gaat het maar door. Hoezo paranoia!

Thuis heb ik nog een test liggen. Zo eentje waarvan ze zeggen dat je die al 4 dagen van te voren kan gebruiken. Eigenlijk durf ik niet zo goed. Schijterd ben ik. Straks is de test positief en dan? En als die negatief is ben ik dan blij of niet? Het is allemaal zo dubbel. (Begrijp me niet verkeerd hoor. Mocht ik zwanger zijn dan is het kindje harstikke welkom).

Wie A zegt moet ook B zeggen, daar ben ik me van bewust. Maar of dat vandaag moet zijn of dinsdag pas, daar ben ik nog niet over uit.

10 jaar geleden

Tijd genoeg en ... Bij mannen komt de roep misschien een tijdje later... Succes!

10 jaar geleden

Had inderdaad al een beetje in je blog gelezen dat je nog een kinderwens hebt... Inderdaad samen uit zien te komen en je hebt nog tijd. Misschien vindt jouw man over een poosje ook dat jullie gezin niet compleet is.

10 jaar geleden

Ja daarom, ik heb nog de tijd. En ik ben heel gelukkig met mn twee jongens.

10 jaar geleden

Ik ben 31 :-)