Profile icon Profiel News icon Posts (3)
Blog image
  • Mama
  • Relatie

Ontdekken van gesprekken met mannen

Gesprekken met leuke mannen en vervolgens ben ik opeens aan sexting aan het doen!!

En dan komen daar toch de eerste gesprekken op gang. Een beetje de standaard vragen worden er gesteld. In het begin had ik niet vermeld dat ik een kindje heb. Dat is toch meer iets vond ik om daarna te vertellen. Nou daar kwam ik uiteindelijk toch wel snel op terug. Verschillende soorten gesprekken kwamen langs. De standaard gesprekken vond ik toch wel een beetje saai. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Relatie

De weg ontdekken op Tinder

En toen was daar de eerste stap! Hoe ga je terug de markt op? Via Tinder dan maar..

Omdat mijn ex man een vriendin had en ik gemiddeld ongeveer 2 keer per dag de vraag kreeg of ik ook al een vriend had kreeg ik sterk de neiging om ook iets te gaan doen op het gebied van daten. Maar aangezien ik ook wel onzeker ben over mijn lichaam vond ik dit wel heel spannend. In al die jaren was ik maar 1 iemand gewend en dat was zo als vanzelf sprekend dat je daar je lichaam liet zien dat de gedachten aan me weer bloot te moeten geven mij heel zenuwachtig en onzeker maakte. Tijn heeft me gezien tijdens de bevalling, op mijn kwetsbaarst! (Schrijf ik dit zo goed?)

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Relatie

Scheiding en opnieuw daten

Een klein jaartje geleden ben ik gescheiden en daar wil ik graag wat over vertellen!

Na bijna 12 jaar samen te zijn geweest hebben mijn toenmalige man en ik de knoop doorgehakt. De koek was op en samen zijn dat werkte niet meer. Na heel lang twijfelen omdat we toch al wel een tijd samen waren en omdat we een zoontje hebben samen bleek dat ‘tot de dood on scheid’ niet meer op ons van toepassing kon zijn. Wat volgde was een last die van onze schouders af viel. Nog 8 maanden daarna hebben we samen gewoond en daar ontstond een mooie en bijzondere vriendschap. Helaas blijkt het beeld dat je na een scheiding ruzie moet hebben best groot te zijn want nadat we nog wel eens samen met onze zoon wat leuke uitstapjes gingen doen en elkaar regelmatig nog opzoeken meerdere mensen toch wel tegen het hoofd te stootten.

Artikel lezen
1 Reacties tonen