Snap
  • Mama
  • Relatie

De weg ontdekken op Tinder

En toen was daar de eerste stap! Hoe ga je terug de markt op? Via Tinder dan maar..

Omdat mijn ex man een vriendin had en ik gemiddeld ongeveer 2 keer per dag de vraag kreeg of ik ook al een vriend had kreeg ik sterk de neiging om ook iets te gaan doen op het gebied van daten. Maar aangezien ik ook wel onzeker ben over mijn lichaam vond ik dit wel heel spannend. In al die jaren was ik maar 1 iemand gewend en dat was zo als vanzelf sprekend dat je daar je lichaam liet zien dat de gedachten aan me weer bloot te moeten geven mij heel zenuwachtig en onzeker maakte. Tijn heeft me gezien tijdens de bevalling, op mijn kwetsbaarst! (Schrijf ik dit zo goed?)

En toen kwam het moment dat ik dacht, waarom niet? Dus ik heb de app gedownload en een paar foto's opgezet die ik wel vond kunnen. Even ontdekken hoe het moet. Gelukkig spreekt het nogal voor zich dus de eerste swipes waren snel gemaakt. En zo had ik al snel een aantal matches. Op deze site is het moeilijk om te peilen wat iemand wil. De vraag, wat zoek je hier, kwam ook in bijna elk gesprek snel ter sprake. Hoeveel een serieuze relatie zochten was ongeveer op 1 hand te tellen. Maar ik ben moeder, ik kan me toch niet laten gaan? Ik ben toch geen type voor een one night stand? Ik wil een leuke man met wie ik leuke dingen kan gaan doen, bij wie ik me op me gemak voel en die ook mijn zoontje Jesse accepteert. Misschien een beetje veel gevraagd? 

De eerste gesprekken die ik had gingen allemaal binnen gemiddeld 1 dag al over sex. En omdat ik vind dat praten over sex prima is maar niet meteen lachten ik het maar een beetje weg. Maar blijkbaar werd dit opgepakt als een bevestiging en de vragen en opmerkingen gingen maar door....

6 jaar geleden

Op tinder word toch al vaak meer naar seks gezocht dan naar iets serieus is mijn ervaring. Sommige mannen heb ik 2 woorden mee gewisseld en dan willen ze al 'Netflix & Chill'. Yeah, right.

7 jaar geleden

Hmm ben benieuwd hoe dit avontuurtje je gaat bevallen...