Profile icon Profiel News icon Posts (4)
Blog image
  • Mama

Hormonen of depressie

Wat als dat rot gevoel na maanden nog steeds niet weg wil gaan?en je nog steeds niet met volle 100% kan genieten?

Eerlijk gezegd was het voor ons niet makkelijk om zwanger te raken ik denk dat daar het allemaal mee begonnen is. En moet dan eigenlijk zeggen het ging niet makkelijk om zwanger te blijven! Drie maanden nadat mijn spiraal was verwijderd bleef ik bloedverlies houden na 14 daag heb ik de dokter maar eens gebeld ik moest maar een zwangerschapstest doen. Ik had echt zoiets van zonde van het geld ben 14 daag al enorm aan het bloeden.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • Voeding

Te weinig voeding in borstvoeding bestaat

Iedereen die je spreekt is het eens vrouwen hebben borstvoeding en het is voldoende voor je kindje maar in praktijk...

in mijn familie zit het probleem dat er te weinig voeding in de borstvoeding zit. Vertel dit alleen niet in het ziekenhuis want dan mag je naar lactatieverpleegkundige iemand die je moet gaat inspreken en heilig ontkend dat zoiets niet bestaat dat is wat ze bij mij deden.

Artikel lezen
8 Reacties tonen
Blog image
  • Bevallingsverhalen

de geboorte van je kindje

Wat een van de mooiste momenten in je leven zou moeten zijn is nog steeds een dag die ik graag over zou doen.

Inmiddels is onze dochter zeven maanden maar mijn bevalling was alles behalve leuk. Met 40 weken had ik het lichamelijk zo zwaar door de fibromyalgie erbij dat ik aan de gynaecoloog vroeg of ze me wou strippen in hoop dat me bevalling op gang zou komen. Dit was volgens haar een fabel en deed ze niet liever zou ze me een week erna inleiden en hiermee stemde ik in. Na een week in spanning gezetten te hebben van zal het uit zich zelf komen of niet?? Gingen we na nl tastend dingen geregeld te hebben op weg naar het ziekenhuis niet wetende wat me allemaal te wachten zou staan....

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Familie ruzie door zwangerschap

Wat als de blijdschap dat alles goed is tijdens 20 weken echo en dat je een meisje krijgt op een familie ruzie uit loopt?

Graag wil ik jullie mee terug nemen toen dat ik 20 weken zwanger was. Mijn man en ik waren zo nerveus voor de 20 weken echo. Zal alles goed zijn met onze kleine wat zal het worden een jongen of een meisje? Mijn man was er heilig van overtuigd dat we een jongen zouden krijgen want hij had alleen broertjes en zijn ene broer had ook een zoon dus dat zal bij ons ook wel zijn. Zelf twijfelde ik heel erg.

Artikel lezen
3 Reacties tonen