Profile icon Profiel News icon Posts (2)
Blog image
  • Mama

De roze wolk werd ineens zwart

Trouwen, zwanger, het was te mooi om waar te zijn. Het geluk kon niet op maar dat werd toch ineens heel anders...

Ik en mijn vriend hadden ons al verloofd in 2013. Het plan was om 14 februari '14 te trouwen. Kinderen waren bij ons wel welkom, alleen hadden we er weinig plek voor. Een 1 slaapkamerappartement is nou niet echt ideaal. Onder het mom van: het zou wel eens een jaar kunnen duren, zijn we toch maar begonnen. Mijn moeder maakte niet genoeg hcg aan en dat zou ik ook wel eens kunnen hebben. Dat in mijn achterhoofd houdend hadden we nooit verwacht dat het de tweede maand al raak was! (Dachten we maar daar kom ik zo op terug) Precies nu een jaar geleden zagen we dat kleine roze streepje. Wauw! Ons geluk kon niet op en over drie maanden gingen we ook nog eens trouwen! Letterlijk zaten we op een roze wolk.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Het had zo mooi kunnen zijn...

Plannen om te trouwen waren er al. Kinderen waren zeker welkom. Maar toch onverwacht zagen we daar ineens een klein rose streepje!

Ik en mijn vriend hadden ons al verloofd in 2013. Het plan was om 14 februari '14 te trouwen. Kinderen waren bij ons wel welkom, alleen hadden we er weinig plek voor. Een 1 slaapkamerappartement is nou niet echt ideaal. Onder het mom van: het zou wel eens een jaar kunnen duren, zijn we toch maar begonnen. Mijn moeder maakte niet genoeg hcg aan en dat zou ik ook wel eens kunnen hebben. Dat in mijn achterhoofd houdend hadden we nooit verwacht dat het de tweede maand al raak was! (Dachten we maar daar kom ik zo op terug) Precies nu een jaar geleden zagen we dat kleine roze streepje. Wauw! Ons geluk kon niet op en over drie maanden gingen we ook nog eens trouwen! Letterlijk zaten we op een roze wolk. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen