Profile icon Profiel News icon Posts (14)
Blog image
  • Kind

Voorlezen is leuk...

"Lezen, lezen, lezen en lezen" in Keano zijn woorden al kan hij het nog niet helemaal zeggen!

Met voorlezen begon ik al vroeg, Keano was 4 maanden oud en toen begon ik al met voorlezen voor het slapen gaan! En daar is hij snel aan gewent, want nu gaat hij echt niet meer slapen tot er gelezen is! Ik heb special een leeshoekje gemaakt op zijn kamertje omdat hij het zo leuk vind! Zie foto, zo is het geworden! Al gaan wij er nog niet aanzitten maar gezellig nog bij papa en mama op bed. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Eerste vliegvakantie met Keano

ooh, ooh wat ben ik zenuwachtig voor Keano zijn eerste vliegvakantie...

Zaterdag 10 september op weg met vliegtuig naar Mallorca, de eerste vlieg vakantie van ons zoontje! Maar wat ben ik zenuwachtig. Op weg naar vliegveld met de auto ging super goed met Keano, daar op vliegveld wachten ging ook super goed! Voor het raam naar de vliegtuigen kijken die vertrekken, vond hij super interessant en toen zelf ik vliegtuig ook! Er zaten veel kindjes van zijn leeftijd in het vliegtuig! Opstijgen geen kik gegeven en de rest van de vlucht ook niet, na 2 uur vliegen gingen wij weer landen en meneer dacht laat ik nu maar mijn oogjes dicht doen! hihi En toen nog 1,5 uur met de bus daar heeft hij heerlijk geslapen tot wij bij ons hotel waren. Daar die dag alles op ons gemak verder gedaan en toen om 11 uur naar bed gegaan, zelfs Keano.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Baby

Keano zijn eerste woordje(s)

Ja daar was dan dat ene woordje, het woordje dat zo graag zou willen horen...

Vandaag 29 augustus hoorde mijn moeder dat ene woordje wat zo vaak aan oefen was met Keano. De woorden  die Keano al zei: zitten, eten en drinken, en daar kwam vandaag het woordje MAMA bij! Zo lief om te horen, nu denk ik dat vind ik super leuk! Maar misschien denk ik over een poosje anders over... ;) En daar kwam vanavond nog een ander woordje bij papa, ook super leuk! Hij is echt aan het oefen met de woordjes! Nu gaat echt heel snel, hij praat straks eerder als dan dat hij kan lopen. hihi 

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image

Met spoed naar het ziekenhuis

Heb ik dat ook eens een keer meegemaakt, een ritje met de ambulance...

Afgelopen vrijdag 19 augustus, stond ik op met benouwdheid en een pijn in mij longen als ik diep ademhaalde, ik heb toch maar de kleine man naar mijn schoonmoeder gebracht moest ten slotte werken, maar het ging niet over.. Toch maar de dokter gebeld en ik kon langs komen, daar mijn verhaal gedaan! En toen ging het in rap tempo, ik werd opgehaald door de ziekenwagen, ze dachten weer aan een longembolie! 

Artikel lezen
1 Reacties tonen