Snap

Met spoed naar het ziekenhuis

Heb ik dat ook eens een keer meegemaakt, een ritje met de ambulance...

Afgelopen vrijdag 19 augustus, stond ik op met benouwdheid en een pijn in mij longen als ik diep ademhaalde, ik heb toch maar de kleine man naar mijn schoonmoeder gebracht moest ten slotte werken, maar het ging niet over.. Toch maar de dokter gebeld en ik kon langs komen, daar mijn verhaal gedaan! En toen ging het in rap tempo, ik werd opgehaald door de ziekenwagen, ze dachten weer aan een longembolie! 

Daar aangekomen, bloed afgenomen, foto's en CT-scan genomen, maar gelukkig was het geen longembolie! Maar ze zagen nog wel restjes zitten van de laatste keer. Ze denken dat het een allergie is waardoor ik ging hyperventileren. Daar kan je dus ook pijn in je longen met ademhale. voelen. Dat ga ik toch maar eens uitzoeken waarvoor ik nou een allergie heb. 

Ik kan nu toch wel met een fijn gevoel gaan vliegen binnenkort! 

Mama Manon

7 jaar geleden

Vind het wel wat raar dat je in eens een allergie hebt voor iets als je dit nog niet eerder hebt gehad. Maar met een kleine test kunnen ze dat na kijken. En wat dat vliegen betreft vraag het even na bij je huisarts in verband met die embolie. Beterschap en fijne vakantie alvast.