Profile icon Profiel News icon Posts (15)
Snap
  • Mama
  • nieuwjaar
Ik wens alle medemamas en papa's hier een goed en gezond 2021. Dat we samen er een beter jaar van mogen maken met ons gezinnen.
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • grootworden

Binnenkort school

Wat is het toch een raar jaar e?! En zonder er goed en wel bij stilgestaan te hebben is het bijna tijd voor Lisa's 1ste schooldagje... Geen idee of ze er klaar voor is? We waren vorige keer bezig met haar middagdutjes af te bouwen maar dat was zonder succes na een week hebben we eigenlijk moeten beslissen haar middagdutjes toch te laten doorgaan want Lisa was omduur zo oververmoeid dat ze niet meer aangenaam was om mee om te gaan ze had driftbeuen was niet meer lief en knuffelen was omgeslaan naar slaan en brullen. Nu paar dagen verder is ze weer haar volledige zelf. Tijd brengt raad zeggen ze en ze is er gewoon niet klaar voor zo zie ik het. Ze geeft nog tot februari we zullen zien tegen dan... En anders worden het halve dagen school. Hoe oud waren jullie kindjes vraag ik mezelf dan af? M'n 2 oudste sliep al van hun eigen niet meer maar ik versta sat natuurlijk elk kind anders is. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • #mamablog
  • snelgroot

M'n kleine tieners🌹

Moment dat je beseft dat je 2tieners in huis hebt. Zo snel dat die 10 jaar zijn gevlogen... Even bij stilstaan hoe alles zo ver is gekomen dat zij jou beter kennen dan jij uzelf. Dat ze weten nu geeft mama een knuffelmoment nodig of meer slaap. M'n oudste dochter 8 jaar werd deze morgen wakker met de woorden, mama Lisa is al even wakker e gaat het met jou? 😊 Dat ze allebei smorgens met alles geholpen hebben omdat papa er niet is omdat hij de vroege geeft deze week.... 

Artikel lezen
0 Reacties tonen