Snap
  • Mama
  • Corona

Drukte in ons huis.

Hoi lieve mama's en papa's.

Je blijft toch eigenlijk in de cirkel van corona hangen e... Ik weet eigenlijk niet meer wat ik liefst het 1ste zou doen... Uitslapen? Een goeie tas koffie kunnen drinken zonder dat hij koud word door iedereen die me nodig geeft of werk dat ik tussendoor doe? Een samen als gezin een uitstap kunnen doen? Op reis gaan? (zelfs in binnenland). Mama en papa eens alleen tijd?

Laat ons heel cru zeggen dat ik het ermee wel gehad heb. Gisteren was het 9 maand geleden dat de eerste lock down in België is afgekondigd sindsdien zijn wij precies week per week meer het noorden kwijt.

We proberen zoveel mogelijk er niet aan te denken maar alle dagen komt er onrechtstreeks toch op ons af...

En begrijp me niet verkeerd, we houden ons zoveel mogelijk aan de regels en we verstaan dan ook de maatregels volkomen, maar hebben jullie soms ook niet het gevoel dat we aant dweilen zijn met de kraan open?

Ik hou ontzettend van ons gezin maar momenteel begin ik de kleine dingen echt te missen. 

3 jaar geleden

Soms word et echt gwn te veel

3 jaar geleden

Ja soms word et gwn echt te veel

3 jaar geleden

Ik herken het ik ben ook weel helemaal van slag ervan. Sterkte ook