Profile icon Profiel News icon Posts (11)
Blog image
  • Zwanger

Daar is die dan: mijn examenstress !!!

Nog 1 weekje stage bij Mamaplaats, en dan zit het er alweer op voor mij. Voorbereiden op mijn examens dan maar!

De tijd is voorbij gevlogen. Volgende week is alweer de laatste week dat ik hier stage loop. Heel erg gek want na een half jaar hier fulltime gewerkt te hebben ben ik toch wel erg gewend geraakt. Mijn vaste plek, de collega's, de werkzaamheden, alles is zo vertrouwd gaan voelen! Dus maar even een heerlijke (althans ik hoop dat ie heerlijk wordt) carrotcake gaan bakken volgende week om iedereen te bedanken. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Vrouwelijke hooligans!?

Afgelopen zondag was het zover. Het 3ehelfttoernooi waar al het hele jaar naar wordt uitgekeken bij FC de Bilt.

Sinds het team waar mijn vriend bij speelt twee jaar geleden kampioen werd, is het 3ehelfttoernooi een groots evenement wat bij ons niet meer stuk kan. De vriendjes van mij en mijn vriendinnen zijn een team gestart, en verrassend genoeg doen ze het erg goed. Zo goed, dat zij twee jaar geleden dus kampioen werden. En probeer dat maar eens te evenaren!

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Bevallingsverhalen

Welkom op de wereld klein nichtje

Eindelijk is het zover. Mijn zus is bevallen en samen met haar, haar vriend en de rest van de familie zit ik op een mega roze wolk.

Dinsdag 12 mei. De dag dat mijn zus was uitgerekend. Ik had expres die week vrij genomen zodat ik in het ziekenhuis kon zijn wanneer dit nodig mocht zijn. Maar er gebeurde vrij weinig die dag. De dag erna gingen we nog gezellig samen koken en erop uit. Nog steeds niks aan de hand. Hoewel mijn zus 'geen last van nesteldrang' had, werd het huis 10x per dag schoongemaakt, en de kleertjes werden keer op keer gewassen. "Iedereen zit er met zijn handen aan, dat is toch vies" aldus mijn zus die geen nesteldrang had. Het druk bezig zijn was volgens haar een manier om de bevalling op te wekken. Maar ook de dag erna (donderdag 14 mei) gebeurde er niets. Hemelvaartsdag was voor haar op dit moment één van de zovele vrije dagen waarbij ze nog even kon relaxen. Vrijdag 15 mei was de dag dat ik een weekend naar België ging. Ik vond het maar niets want ik wilde zo snel mogelijk paraat staan mocht er iets gebeuren. 

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

I grow humans, what's your superpower?

Mijn zus moet nog 12 dagen tot haar uitgerekende datum. Elke dag zit ik met mijn telefoon in mijn hand, want wie weet is het vandaag zover!

Afgelopen zaterdag was het zover. De babyshower van mijn zus. Hoewel wij niet zo zijn dat deze hele dag in het thema van spelletjes doen staat, was het toch gezellig om met zijn allen samen te zijn en nog even mijn zus haar zwangerschap te vieren. Zo vond ik dat er absoluut een 'buik' taart aanwezig moest zijn. Een meisje bij mij in het dorp maakte deze voor het eerst en ik was positief verrast. Wat een mooi werk heeft ze geleverd! Iedereen was dan ook onder de indruk en hij smaakte ook nog eens lekker. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Huisje, Boompje, Beestje

Huisje, boompje, beestje, maar dan zonder een huisje een boompje en een beestje!

Terwijl ik het nog steeds hartstikke naar mijn zin heb bij Mamaplaats begin ik toch wel een beetje te peinzen over de toekomst. Waar ik voorgaande jaren de zekerheid had dat ik na de zomervakantie weer begon met school, is die zekerheid nu compleet verdwenen. Ik ga 20 september naar Australië, dat weet ik wel. En daarna? Geen idee!

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Familie/Vrienden/Feestdagen/Stage

Het lijkt misschien een druk en hectisch leven, maar het gaat me prima af!

Ondertussen loop ik hier alweer 12 weken stage. Het voelt haast aan als een fulltime baan! Mijn plekje is hier helemaal eigen geworden, en de taken komen en gaan aan 1 stuk door. Best een gek idee dus dat ik over 9 weken hier weg ben. Maar goed, dat duurt gelukkig nog eventjes :)

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Ik ben bijna tante (voor de 4e én 5e keer)

In mei voor de vierde keer en in augustus voor de vijfde keer tante! Kom maar op met die kleintjes :)

Toen ik 11 was werd ik voor het eerst tante. Je zult waarschijnlijk wel denken dat dit op een behoorlijk jonge leeftijd is! Mijn oudste zus en ik schelen 12,5 jaar, dus mijn zus was op dat moment 23. Ze beviel van een meisje, en vanaf het begin af aan was dit mijn beste vriendinnetje. Omdat ik natuurlijk vrij jong was toen ze (Jae) geboren werd speelde ik altijd met haar, omdat ik zelf ook nog heel erg speels was. Ik deed haar luier verschonen, haar de fles geven, naar bed brengen en met haar spelen wanneer ik maar kon. Echt liefde op het eerste gezicht.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Waar is de tijd gebleven?

Mijn 5e stageweek zit er alweer op! De tijd gaat sneller dan je denkt...

Het is vrijdag! Bijna weekend. De afgelopen 5 weken kan ik ook echt op vrijdagmiddag zeggen dat ik weekend heb. Dit is namelijk zo een 3 jaar niet het geval geweest. Met mijn schooltijden was het weekend namelijk het enige moment waarop ik lekker kon gaan werken. Op de vrijdag zat ik op school tot half 5, vervolgens moest ik snel naar de Bilt racen (in de bus) om op tijd te zijn voor werk. Hier begon ik om 5 uur en werkte ik de koopavond tot half 9. En dan zaterdag weer vroeg mijn bed uit omdat ik moest werken van 9 tot 5. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Valentijnsdag komt eraan!

Over 4 dagen is het alweer Valentijnsdag. Wat moet ik mijn vriend dit jaar geven!? I'm out of ideas....

Mijn vriend Joey en ik zijn alweer ruim 4 jaar samen. De tijd vliegt voorbij. Op 21 december 2010 mocht ik hem dan ook (eindelijk) mijn vriendje noemen en was ik helemaal in de wolken. En nog steeds! We houden ervan om mooie reizen te maken en er lekker op uit te gaan. Echte levensgenieters zijn we. Zodra we tijd hebben zijn we al te vinden in een leuk restaurantje (meestal sushi), zijn we ergens lunchen of op stap. De ene keer samen, de andere keer met vrienden. Na Australië wordt het dan ook tijd om samen te gaan wonen :) Hartstikke leuk en hartstikke verliefd.

Artikel lezen
0 Reacties tonen