Profiel Posts (2)
Blog image

Het leed dat borstvoeding heet!

Ik heb nooit getwijfeld aan het feit dat ik borstvoeding wilde gaan geven. Als ik alles had geweten had ik het heel anders gedaan.

Al vroeg in de zwangerschap komt de vraag welke voeding je wilt geven. Ik heb altijd gezegd dat ik borstvoeding wil geven als het lukt. Het deel ‘als het lukt’ heb ik altijd heel bewust erbij gezegd. Je leest genoeg verhalen over mama’s die probleem na probleem hebben en er bijna bij neervallen om toch hun kind borstvoeding te geven. Ik heb heel veel respect voor deze mama’s en hun doorzettingsvermogen maar dat wil ik mijzelf absoluut niet aandoen. Daar zou ik doodongelukkig van worden. En van flesvoeding worden kindjes ook gewoon groot.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Waar blijft de tijd?! - Mijn eerste blog!

Mijn eerste blog gaat over het moment dat je je realiseert dat de tijd voorbij vliegt.

Na lang twijfelen wil ik toch een poging doen om een aantal blogs te schrijven over alles wat mij zoal bezig houd. Momenteel zit ik in de 32e week van mijn eerste zwangerschap en verloopt tot nu toe gelukkig probleemloos. Maar 32 weken al(!) waar blijft de tijd?! Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik ontdekte dat ik zwanger was.

Artikel lezen
2 Reacties tonen