Profile icon Profiel News icon Posts (5)
Blog image
  • Zwanger

Ik vergaf hem alweer voor de zoveelste keer

Hij begon te huilen. En als een man huilt vind ik dat zielig en dan vergeef ik hem "weer" tegen beter weten in.

hij zag het bericht op mijn telefoon "hoe gaat het nu met je thuis ?" Is wat er stond. Hij zei wie is dat? Ik verzon een smoes en zei dat het een vriendin was met een nieuw nummer. Al wist ik donders goed dat dat niet zo was. Hij zei wat heb je allemaal gezegd. Ik zei gewoon hoe het zit. Dat je me altijd weer pijn doet zowel mentaal als fysiek. 

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image

Ik moest naar huis zei mijn gevoel.

Ik mocht blijven maar iets zei me dat ik naar huis moest.en toen ik thuis was wenste ik weer dat ik weg was

hij tilde me op bed. En zei je mag hier nog wel blijven en even bijkomen maar ik moet weg ik moet werken. Hij gaf me een kus op me voorhoofd en weg was ie. Ik ging onder de dekens liggen. Maar kon niet meer slapen er ging van alles door me hoofd nu ik weer alleen was. Ik vond het fijn met hem. Maar het had niet mogen gebeuren. Ik was er met me volle verstand bij dus wie hou ik nou voor de gek. 

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

Ik ben zo slecht. Genoot ik nou?

Ik deed het met die ander. Waarom deed ik dit. Ik vindt het niet eens erg! Wat is er met mij aan de hand?

die avond zijn lippen op de mijne zijn handen op me gezicht en door me haar. O wat kon hij zoenen met zoveel passie. Ik duwde hem weg nee dit kan niet. Sorry zei ik. Ik draaide me om en voelde zijn hand mijn haar weghalen uit me nek. Hij fluisterde in mijn oor. Het is toch uit. Hij zit nu bij die ander. Ik zal veel beter voor je zijn ik zal je nooit met 1 vinger aanraken. Ik zal je alleen maar beminnen je bent zo mooi. En voor ik het wist raakte zijn lippen weer de mijne. Ondertussen dacht ik hij heeft gelijk. Die klootzak gaat vreemd en is altijd vreemd gegaan en het is officieel uit zoals hij is zijn laatste app stuurde voor dat het stil werd. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen