Profile icon Profiel News icon Posts (2)
Blog image
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

We wish you a merry christmas..!

Eerste kerst! Gezellige periode met familie en vrienden. Overal zie ik leuke spulletjes liggen met baby's 1st christmas.

Oh wat leuk, een rompertje. En deze kerstbal is ook superschattig! En deze kerstmuts! We moeten ook nog kerstkaarten maken dus snel een afspraak maken met een fotograaf. Na een ochtend foto's maken kunnen we de kaarten bestellen. Dit jaar geen digitale kaartjes maar leuke persoonlijke kaartjes. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Baby

Lief en stoer...eindelijk !!!

Daar lopen we dan..Siem en mama zijn net op het consultatiebureau geweest. Goed gegroeid, lengte/gewicht op schema en 1,2,3 spuitje en door!

In de brief staat dat de lift tussen 8 en 3 het tijdelijk niet doet. Ja en hoe kom ik dan beneden met Siem en de kinderwagen. 3 etages trappen lopen is geen optie dus wij vertrekken extra vroeg. Op t consultatiebureau horen we dat Siem goed is gegroeid en op schema ligt, fijn! Even huilen na een stomme spuit en weer door naar onze volgende afspraak! We zijn wat vroeg dus bel maar even dat we eraan komen. Daar gaat 't al mis..oh heeft u een afspraak?? Jaaahhh en we zijn al onderweg! ! Eerste kennismaking met een kinderdagverblijf is een feit. En nu? Welke vragen zal ik stellen? Waar moet ik op letten? Is dit wel wat ik wil? Toch niet gewoon een gastouder vragen? Na een uur staan we gerustgesteld buiten maar de grote vraag blijft..moet ik dit wel doen! 

Artikel lezen
1 Reacties tonen