Snap
  • Baby

Lief en stoer...eindelijk !!!

Daar lopen we dan..Siem en mama zijn net op het consultatiebureau geweest. Goed gegroeid, lengte/gewicht op schema en 1,2,3 spuitje en door!

In de brief staat dat de lift tussen 8 en 3 het tijdelijk niet doet. Ja en hoe kom ik dan beneden met Siem en de kinderwagen. 3 etages trappen lopen is geen optie dus wij vertrekken extra vroeg. Op t consultatiebureau horen we dat Siem goed is gegroeid en op schema ligt, fijn! Even huilen na een stomme spuit en weer door naar onze volgende afspraak! We zijn wat vroeg dus bel maar even dat we eraan komen. Daar gaat 't al mis..oh heeft u een afspraak?? Jaaahhh en we zijn al onderweg! ! Eerste kennismaking met een kinderdagverblijf is een feit. En nu? Welke vragen zal ik stellen? Waar moet ik op letten? Is dit wel wat ik wil? Toch niet gewoon een gastouder vragen? Na een uur staan we gerustgesteld buiten maar de grote vraag blijft..moet ik dit wel doen! 

Het blijft een apart wereldje, een druk wereldje maar uiteindelijk na lang zoeken en veel vragen stellen is het gelukt..wij hebben een leuk kdv gevonden helemaal naar wens, persoonlijk, stoer en lief! 

9 jaar geleden

Lastig he het juiste kinderdagverblijf..