Profile icon Profiel News icon Posts (4)
Blog image
  • Mama
  • Relatie

Mijn man heeft twee linker handen - drama

Een nieuw huis, geen instapklare woning maar verre van een opknapper. Leuk, zou je denken! Maar weet je wat ik dus ontdekte (en nooit eerder gemerkt heb): mijn man kan ECHT NIET klussen. Hij is zo onhandig en weet van ellende niet eens waar hij moet beginnen.

Ik kom uit een super handige familie. Mijn broer is schilder en mijn vader klust in zijn vrije tijd wat af. Nooit eerder is het nodig geweest voor mijn eigen mannetje om iets in huis te doen. Hij is namelijk bij mij komen wonen nadat ik er al in verhuisd was en hulp van mijn familie gehad had.

Artikel lezen
14 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Taboe: je borsten voor en na de bevalling

Hoppaaaa binnen no-time van een B cup naar een dubbel D. Voor veel vrouwen is het een droom om met een flinke boezem te kunnen pronken, maar dat is (voor de meeste) na de bevalling wel anders...

Oke oke, een 'droom' is misschien wat overdreven. Maar veel vrouwen vinden het niet vervelend om goed voor de dag te komen met een paar mooie borsten. Ik was ook zo'n vrouw. Een B cup, daar moest ik het mee doen, en dat was prima hoor! Alleen vond ik het toen ik zwanger werd best een leuke bijkomstigheid dat ik mijn Cup B binnen no-time kon verruilen voor een Cup D (lees, dubbel D). Eindelijk een fantastisch decolleté om mee te pronken. En niet alleen ik, maar ook mijn vriend vond het (op zijn zachts gezegd) fantastisch.

Artikel lezen
8 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • Voeding
  • Gezond

Ik ben nu eenmaal geen keukenprinses!

Gisteren raakte ik in een discussie met een andere moeder op een verjaardagsfeestje. Mevrouw vond dat ik mijn kinderen te kort deed ...

Ze vond dus dat ik mijn kids te kort doe omdat ik ze bijna altijd voedt uit een potje. Hier ben ik het totaal niet mee eens en daarnaast groeien, praten en spelen mijn kids net zo goed als haar healthy kids hoor... Op de potjes staat dat het van verse groenten gemaakt wordt en boordevol vitaminen zit.

Artikel lezen
90 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Een minuut stilte, ook op school

Vandaag houden we een minuut stilte uit eerbetoon aan de slachtoffers van de aanslagen in Parijs. Zo ook bij mijn kinderen op school.

Mijn kinderen zijn al wat ouder (7 en 5) en hebben helaas meegekregen wat zich afgelopen vrijdag heeft voltrokken in Parijs. Aangeslagen als ik was, heb ik toch geprobeerd om zo goed mogelijk uit te leggen wat er precies is gebeurd zonder mijn kinderen bang te maken.

Artikel lezen
5 Reacties tonen